Edirne'de 22'inci Intihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Edirne'de 22'inci Intihar Girişiminde Bulundu

Edirne\'de 22\'inci Intihar Girişiminde Bulundu

Edirne'de 22'inci intihar girişiminde bulunduTürkiye'nin çeşitli illerinde farklı nedenlerle intihar girişimde bulunduğu belirtilen 25 yaşındaki Mehmet Heyder, 22'inci intihar girişimini Edirne'de polis engelledi.

30.11.2016 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de 22'inci intihar girişiminde bulundu

Türkiye'nin çeşitli illerinde farklı nedenlerle intihar girişimde bulunduğu belirtilen 25 yaşındaki Mehmet Heyder, 22'inci intihar girişimini Edirne'de polis engelledi.

Edirne'de Talatpaşa Caddesi üzerindeki Trakya Birlik'in 7 katlı binasının en üst katındaki yangın merdivenlerine çıkan Mehmet Heyder, eşinin ve oğlunun hasta olduğunu ve parası olmadığını söyleyerek aşağı atlayacağını söyledi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri Heyder'i ikna etmek için uğraşıkenr, itfaiye ekipleri de yere olası atlamaya hava yastığı açtı. Heyder, polislere yanına gazetecilerin getirilmesini isteyence, olayı takip eden bir gazeteci yukarıya çıkarak ikna girişimine başladı. Heyder, gazeteci ve polise, Eşim kanser tedavisi görüyor. İlaç ve tedavi masraflarını karşılayamıyorum. 2 çocuğumdan birinin kalbi delik. Kiramı ödeyemediğim için bugün ev sahibi bizi evden atacak. Ben 2008'de askerlik yaparken gazi oldum. Bana devlet sahip çıkmıyor diyerek yardım istedi. Yaklaşık 2 saat süren çabanın ardından kendisine yardım edileceği sözü verilen Mehmet Heyder, intihar girişiminden vazgeçti. Polis ifadesine başvurmak üzere emniyete götürdüğü Heyder'in daha önce çeşitlli illerde 21 kez intihar girişiminde bulunduğunu belirledi. Heyder ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'de 22'inci Intihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement