Edirne'de Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Edirne'de Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor

Edirne\'de Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor

Edirne Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hayrettin Karbuz ve beraberindekiler Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtına çelenk sundu.

12.05.2014 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hayrettin Karbuz ve beraberindekiler Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Atatürk Anıtında düzenlenen tören, Edirne Belediyesi Bandosu eşliğinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Törenin ardından İl Müdürü Hayrettin Karbuz, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Çelenk sunma töreninin ardından gününün anlam ve önemini belirten konuşmayı İl Müdürü Hayrettin Karbuz yaptı. Karbuz, hafta boyunca etkinliklerinin süreceğini ifade ederek, "Sosyal Güvenlik Kurumu olan SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı 2006 yılı Mayıs ayında tek çatı altında toplayan 5502 sayılı Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu ile Kurumumuz 76 milyon vatandaşımıza sosyal güvenlik hizmetini sunmaya başlamıştır" dedi.

Her yıl 16 Mayıs gününü içeren haftanın "Sosyal Güvenlik Haftası "olarak kutlandığını kaydeden Karbuz, "Bu yıl 6.sını kutlayacağımız haftamız 12-18 Mayıs 2014 tarihleri arasına tekabül ettiğinden bugün itibari ile haftamız başlamış bulunmaktadır. Bu bağlamda kurum içinde ve dışında paydaşlarımızın da katılımını sağlayarak, sosyal ve kültürel alanda çeşitli etkinlikler düzenlenmek suretiyle haftamız kutlanacaktır. Hafta etkinlikleri çerçevesinde çeşitli protokol ziyaretleri, kamu kurum ve kuruluşları ile üniversite rektörü ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri ziyaret edilerek Sosyal Güvenlik Haftası ile ilgili bilgilerin paylaşımı sağlanacaktır. Vatandaşa her zaman yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz demek adına her yıl Sosyal Güvenlik Haftasında vatandaşlarımıza daha rahat ulaşmaya çalışarak, toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasını sağlamak, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle senede bir defa da olsa yoğun olarak yapılan hatırlatmalarla, vatandaşla Sosyal Güvenlik olgusunun oluşturulması ve bu olgunun ana temasının vurgulanması amaçlanmaktadır. Bu vesile ile tüm halkımızın ve SGK camiasının Sosyal Güvenlik Haftasını kutlar, hepinize sosyal güvenlik dolu günler dilerim" diyerek sözlerini tamamladı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne'de Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement