Edirne'de Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Edirne\'de Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 92. yıl dönümü, Edirne'de törenlerle kutlandı.

30.08.2014 12:57  Güncelleme: 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıldönümü, Edirne'de törenlerle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92. yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Edirne'de de törenlerle kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Edirne'de Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından protokol kutlamaları ile başladı. Çelenk sunma töreninde, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, Edirne İl Müftüsü Emrullah Üzüm, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

VALİLİK MAKAMINA GEÇİLDİ

Protokol sırasına göre çelenk sunma töreninin ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile tören son buldu. Protokol üyeleri çelenk töreninin ardından Edirne Valiliği'nde yapılan kabul törenine geçti. Vali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Gürkan ve Garnizon Komutanı Arı, tebrikleri kabul etti.

Edirne Talatpaşa Caddesi'nde hazırlanan şeref tribününde hazır bulunan protokol üyeleri ve Edirne halkı, belediye bandosu eşliğinde geçit törenini izledi. Edirne Garnizon Komutanlığı'na ait zırhlı birliklerin geçişi sırasında minikler ellerinde Türk bayrakları ile sevinç dolu anlar yaşadı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edirne'de Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement