Edirne'deki Nehir Taşkınları - Son Dakika
Güncel

Edirne'deki Nehir Taşkınları

Edirne\'deki Nehir Taşkınları

Vali Şahin: "Meriç ve Tunca nehirlerindeki taşkınlarda Sikorsky helikopterleri Karaağaç ile Edirne arasında hava köprüsü oluşturdu"

07.02.2015 10:58

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, "Meriç ve Tunca nehirlerindeki taşkınlarda Sikorsky helikopterleri Karaağaç ile Edirne arasında hava köprüsü oluşturdu" dedi.

54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arı, Sikorsky pilotları ve hava akışında görev alan askeri personel, Vali Şahin'i makamında ziyaret etti.

Vali Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, helikopterlerin taşkınların ilk gününden bu yana görev yaptığını söyledi.

Pilotların gece gündüz demeden fedakarca çalıştığını belirten Şahin, "Meriç ve Tunca nehirlerindeki taşkınlarda Sikorsky helikopterleri Karaağaç ile Edirne arasında hava köprüsü oluşturdu. Helikopterlerimiz çok sayıda vatandaşımızı kurtardı ve tahliyesini sağladı" diye konuştu.

Şahin, "Karaağaç Mahallesi'ndeki vatandaşlarımıza gıda yardımı da ulaştırdılar. Türk Silahlı Kuvvetleri her felakette olduğu gibi bu taşkında da Edirne'nin ve Edirnelinin yanında olmuştur. Kendilerine tüm Edirne halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'deki Nehir Taşkınları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement