Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Belediyesinin, "doğru i·lk yardım hayat kurtarır" sloganıyla başlattığı ilk yardım eğitimini tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.

15.02.2017 17:28

Edirne Belediyesinin, "doğru i·lk yardım hayat kurtarır" sloganıyla başlattığı ilk yardım eğitimini tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen törende, Edirne Belediyesi sağlık birimi olarak, belediye personeline, vatandaşlara ve çeşitli kurumlara ilk yardım eğitimleri verdiklerini anlattı.

Eğitimlerin, sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar ve belediye personeline ücretsiz verildiğini ifade eden Tanrıkulu, eğitime katılan kursiyerlere teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Recep Gürkan kursiyerlere ilk yardım sertifikalarını verdi.

Yürüyüş ve gezi parkuruna spor alanı

Edirne'de bazı mahallelerdeki yürüyüş ve gezi parkuruna spor alanları ve oturma banklarının kurulduğu bildirildi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yaptığı yazılı açıklamada, Fatih ve Kocasinan mahallelerindeki alanların düzenlendiğini belirtti.

Belediye hizmetlerinin devam ettiğini aktaran Gürkan, şunları kaydetti:

"Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kauçuk malzemeleriyle kaplanan, bin 240 metre uzunluğunda 5 metre 30 santim genişliğindeki parkura şimdi de kombine spor aletleri ve banklar kuruluyor. Edirnelilerin sağlıklı yaşamlarını desteklemek adına yürüyüş ve gezinti parkurunu kazandırdık. Bu alanda yaptığımız düzenlemeler halkımızın takdirini kazandı. Parkuru tamamladık. Şimdi de kanal etrafına spor aletleri ve oturma bankları monte ediyoruz. İleri ki günlerde buralarda süs bitkileri ile düzenlememizi genişletmeyi düşünüyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement