Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Edirne'den Kısa Kısa

CHP Edirne İl Başkanlığı halk oyalması çalışmalarını ilçe ve köy ziyaretleri ile sürdürüyor.

23.03.2017 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Edirne İl Başkanlığı halk oyalması çalışmalarını ilçe ve köy ziyaretleri ile sürdürüyor.

CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların geleceği için çalıştıklarını belirtti.

İlçe ve köylerde vatandaşları ziyaret ettiklerini aktaran Pekcanlı, "İlçe başkanlarımız, milletvekillerimizle geçmiş dönem milletvekillerimiz, il başkanlarımız ve kadın kollarımız, gençlik kollarımızla yaptıkları programla mahallelleri köyleri beldeleri geziyor ve çocuklarımızın geleceği için, tek adam rejimine, meclisin tasfiye edilmesine, teslim alınmış yargıya, seçilmiş krallığa neden hayır dediğimizi anlatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Gençlik merkezi bahçesi yeşillendi

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nin bahçesine gençlerin ağaç fidesi diktiği bildirildi.

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında gençlerle 70 fidan diktiklerini belirtti.

Gençlerin diktikleri fideleri sulayarak, fidelere bakma sözü verdiğini aktaran Ocak, "Ağaç dikme bilincini aşılamak için böyle anlamlı bir etkinlik düzenledik. Ülkemizin geleceği açısından önemli olan ormanlarımızı gençlerimize sevdirmek doğaya verdikleri önemi göstermek amacı ile gelecek için bırakabileceğimiz en iyi miras ormandır sloganından yola çıkarak ağaç dikme etkinliğimizde gençlerimize doğayı anlatmak yerine kendilerine yaşatmak istedik" ifadelerini kullandı.

Bircan, Uzunköprü'yü ziyaret etti

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Uzunköprü ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Bircan, yaptığı yazılı açıklamada, Dünya Su Günü kapsamında, Ergene Nehri kenarında Uzunköprü Çevre Gönüllüleri Derneğinin düzenlemiş olduğu etkinliğe katıldı.

Nehirdeki kirliliğin çevreye ve insanlara zarar verdiğini aktaran Bircan, "Ergene kirlilikten kurtuluncaya kadar mücadeleye devam edeceğim. Öncelikle Ergene'yi kirletenler yargılansın" ifadelerini kullandı.

Bircan, referandum çalışmaları kapsamında ilçe ve köylerde de çalışmalarına devam ettiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement