Edirne Emniyet Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Yerel

Edirne Emniyet Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni

Edirne Emniyet Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni

Emniyet müdürleri kararnamesiyle merkeze alınan Ceylan, görevini Baştuğ'a devir etti.

18.02.2014 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan kararnameyle merkeze alınan Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, görevini Rahmi Baştuğ'a devretti.

Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Baştuğ, Ceylan'ın Edirne'de güzel hizmetler yaptığını, hizmeti daha ileri götürmek için çalışacaklarını belirtti.

Yapılan değişikliğin hayırlı olmasını dileyen Baştuğ, "Yapılan hizmet, devletimize yapılan hizmettir. Hepimiz devlet memuru olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmekle mükellefiz. Ceylan'ın bundan sonraki görevlerinde daha iyi yerlerde olmasını temenni ediyorum" dedi.

Ceylan ise kentte görev yaptığı süre içinde vatandaşlarla olan ilişkilerin en üst düzeyde tuttuğunu, kentten ayrılsa da kalbinin hep Edirne ile olacağını vurguladı.

Hiçbir görevin sürekli olmadığını, herkesin bir gün geldiği makamlardan ayrılacağını ifade eden Ceylan, şunları kaydetti:

"Rahmi Ağabeyi tanıyorum. Aynı dairenin çatısı altında beraber çalıştık. Edirne'de güzel çalışmaları ve hizmetleri olacaktır. Bizden bu hizmeti daha ileri götüreceğine inanıyorum. Hem birbirimize hem de teşkilatımıza başarılar diliyorum. Allah kaza, bela vermesin. Ben fiziken Edirne'den ayrılıyorum ama ruhumla, kalbimle buradayım. Edirne tamamen kopulacak bir il değil."

Konuşmaların ardından Ceylan, görevini Baştuğ'a teslim etti. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne Emniyet Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement