Edirne - Kaçak Sigaraları Üzeri Brandalı Araçta Saklamışlar - Son Dakika
Güncel

Edirne - Kaçak Sigaraları Üzeri Brandalı Araçta Saklamışlar

Edirne - Kaçak Sigaraları Üzeri Brandalı Araçta Saklamışlar

Kaçak sigaraları üzeri brandalı araçta saklamışlar Edirne'de polis tarafından park halinde bulunan ve üzeri brandayla örtülen Bulgaristan plakalı bir araçta yapılan aramada 13 bin 380 paket kaçak sigara ele geçirildi.

31.07.2015 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaçak sigaraları üzeri brandalı araçta saklamışlar

Edirne'de polis tarafından park halinde bulunan ve üzeri brandayla örtülen Bulgaristan plakalı bir araçta yapılan aramada 13 bin 380 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, gümrük kaçağı sigara satışı yaptığı iddiasıyla H.Ç. ve V.Ç.?yi takibe aldı. İstanbul'dan temin ettikleri gümrük kaçağı sigaraları Yeniimaret Mahallesi'ndeki ikametlerine yakın bir bölgede üzeri brandayla örtülü X 6407 BT plakalı bir araca depolayarak, satış yaptıkları tespit edilen H.Ç. ve V.Ç., düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada ise çeşitli markalarda 13 bin 380 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralara el konulurken, H.Ç. ve V.Ç, emniyette ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne - Kaçak Sigaraları Üzeri Brandalı Araçta Saklamışlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement