Edremit'e Fırınlara Ramazan Denetimi - Son Dakika
Yerel

Edremit'e Fırınlara Ramazan Denetimi

Edremit\'e Fırınlara Ramazan Denetimi

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçede ki fırınlara yönelik denetimler arttıran Edremit Belediyesi Zabıta ekipleri Altınoluk Mahallesi’nden sonra Edremit’in merkez mahallelerinde ekmek ve pide üretimi yapan iş yerlerini denetledi.

21.06.2015 15:19

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçede ki fırınlara yönelik denetimler arttıran Edremit Belediyesi Zabıta ekipleri Altınoluk Mahallesi'nden sonra Edremit'in merkez mahallelerinde ekmek ve pide üretimi yapan iş yerlerini denetledi.

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Edremit'te ekmek ve pide yapan işletmeleri denetledi. Pide üretimi yapan fırınlar başta olmak üzere, pasta ve tatlı imalathanelerine yönelik işletmelerde incelemelerde bulunan ekipler, işyerlerinin genel düzeni, genel temizlik kuralları, alet, ekipman temizliği, kişisel temizlik, depolama ve muhafaza koşulları, ekmek ve pidelerin gramajlarına uygun olup olmadığı gibi kriterlerde kontroller yapıldı. Yapılan denetimlerde birçok fırınının üretim kurallarına uyduğu belirlenirken kurallara uymadığı tespit edilen işletmelere, tutanak tutup, eksiklerini gidermeleri için uyarıda bulunuldu. Zabıta ekipleri Belediye Başkanı Kamil Saka'nın talimatları doğrultusunda denetimlerin devam edeceğini ifade ettiler. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'e Fırınlara Ramazan Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement