Edremit Rockseverler, Finali Hayko ile Yaptı - Son Dakika
Güncel

Edremit Rockseverler, Finali Hayko ile Yaptı

Edremit Rockseverler, Finali Hayko ile Yaptı

Rockseverler, finali Hayko ile yaptı Ahmet ERTAN/ EDREMİT (Balıkesir), (DHA) - BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nin Zeytinli sahilinde gerçekleştirilen ve 3 gün süren Zeytinli Rock Festivali'nin final gecesinde Pentagram, Hayko Cepkin, Pilli Bebek, Kurtalan Ekspres, Blacktooth, Nemrud ve Fallen sahne aldı.

24.08.2015 23:33

Rockseverler, finali Hayko ile yaptı

Ahmet ERTAN/ EDREMİT (Balıkesir), (DHA) - BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nin Zeytinli sahilinde gerçekleştirilen ve 3 gün süren Zeytinli Rock Festivali'nin final gecesinde Pentagram, Hayko Cepkin, Pilli Bebek, Kurtalan Ekspres, Blacktooth, Nemrud ve Fallen sahne aldı.

Türkçe rock müzğinin en önemli müzisyen ve gruplarını buluşturan 'Zeytinli Rock Festivali'nde müzikseverler, gündüz saatlerinde plaj ve denizin keyfini çıkartarak tatil ve müzik ziyafetini bir arada yaşama fırsatı buldu. Büyük bir izdihamla başlayan festivalin ilk gecesinin finalini Teoman yaptı. İkinci gününde sahne alan Duman, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatırken, üçüncü gün ise Türk rock müziğinin güçlü seslerinden Şebnem Ferah performansı hafızalara kazındı. Dördüncü ve son gününde ise Hayko Cepkin, Pentagram, Pilli Bebek, Kurtalan Ekspres, Blacktooth, Nemrud ve Fallen sahne festivalcilere unutulmaz bir konser verdi.

FESTİVALİN ALTERNATİF SAHNESİ

Festivalin en ilgi çeken kısmı ise 'Keşif Sahnesi' oldu. Bu sahnede, müzik dünyasına yeni giren genç rockseverler gençlerle buluştu. 4 bölgede yapılan elemelerin sonunda sahne almaya hak kazanan amatör grupların yer aldığı sahnede;Yüzyüzeyken Konuşuruz, Nil İpek, Eskiz, Son Feci Bisiklet, Adamlar, Burcu Tatlıses, Kes, Gizem Berk gibi birçok genç isim ve grup, müzekseverlerin karşısına çıktı. Ankara'dan festivale katılan ve keşif sahnesinin en genç grubu olan 'Grup-4' rockseverlerin beğenisini kazandı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edremit Rockseverler, Finali Hayko ile Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement