Edremit'te Kaçak ve Metruk Yapılar Yıkıldı - Son Dakika
Yerel

Edremit'te Kaçak ve Metruk Yapılar Yıkıldı

Edremit\'te Kaçak ve Metruk Yapılar Yıkıldı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde belediye ekipleri, kaçak ve metruk yapıları yıktı.

22.08.2014 10:10  Güncelleme: 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit ilçesinde, kaçak ve metruk yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Edremit Belediyesi ekipleri, Tuzcumurat Mahallesi'nde 3 metruk ev ile Zeytinli Mahallesi'nde denize dökülen Zeytinli ve Kızılkeçili çayları kenarlarında vatandaşların ortak kullanım alanını işgal eden çardak, baraka ve bahçe çitlerine mudahale etti.

Belediye Başkanı Kamil Saka, Devlet Su İşleri (DSİ) ve Liman Başkanlığı'yla ortaklaşa, şehrin görünümünü ve vatandaşların ortak kullanım alanlarındaki kişilere ait yerlerin yıkılması konusunda karar aldıklarını belirtti.

Saka, bu sayede ilçenin daha güzel görüneceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"İlçemiz metruk yapılardan arındıkça, hem yurttaşlarımız rahat nefes alacak hem de görüntü kirliliğinin önüne geçilecek. Vatandaşımızın huzurunu ve güvenliğini öncelikli olarak görüyoruz. Onun için ilk aşamada 4 adet kullanılmayan yapı ekiplerimiz tarafından yıkıldı. Ayrıca tekne bağlama gerekçesiyle izinsiz yapılan zamanla baraka, çardak ve sebze meyve bahçelerine dönüşmeye başlayan alanlar da yıkılıyor. Önceden yapılan uyarıya göre bazı vatandaşlar kendileri kaldırırken uyarıya rağmen kaldırmak istenmeyen baraka, çardak ve bahçe çitleri iş makineleriyle yıkılarak çay kenarları temizlendi." - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edremit'te Kaçak ve Metruk Yapılar Yıkıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement