Efeler Belediyesi'nden Festivallere Destek - Son Dakika
Yerel

Efeler Belediyesi'nden Festivallere Destek

Efeler Belediyesi\'nden Festivallere Destek

Efeler Belediyesi Nisan ayı 2’inci toplantısı gerçekleştirildi.

10.04.2015 12:42

Efeler Belediyesi Nisan ayı 2'inci toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Umurlu Erik Festivali'ne ve Konuklu Zeytin ve Zeytinyağı Festivali'ne toplamda 50 bin TL maddi destek verilmesi kararı alındı.

T.C. Efeler Belediyesi Nisan ayı 2'inci toplantısı Belediye Meclis Salonu'nda Belediye Başkan Vekili Halis Günday'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Meclis Üyelerinden Tahsin Serttaş, Özcan Petekkaya ve Savaş Akçöltekin'in mazeretli olarak katılmadığı toplantıda toplam 24 madde görüşülerek karar alındı.

Belediye Meclisi'nin Nisan ayı ilk toplantısında gündeme gelerek Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale ettiği, Umurlu Mahallesinde her yıl düzenlenen Erik Festivaline maddi destek verilmesi ve Konuklu Mahallesinde 9. Zeytin ve Zeytinyağı Festivaline, festival kapsamında yapılacak olan Karakucak güreşleri ve halk konserine maddi destek verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Her iki festival için 25'şer bin TL maddi destek verilmesini kabul eden meclis üyeleri festivalin hayırlı olmasını diledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Efeler Belediyesi'nden Festivallere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement