Efendisi Olmayan Kadınlar" Çankaya'da - Son Dakika
Yerel

Efendisi Olmayan Kadınlar" Çankaya'da

Çankaya Belediyesi’nin organizasyonunda boyun eğmeyen kadınların hikayelerinin anlatıldığı “Efendisi Olmayan Kadınlar” gösterisi, Çankayalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

29.03.2016 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediyesi'nin organizasyonunda boyun eğmeyen kadınların hikayelerinin anlatıldığı "Efendisi Olmayan Kadınlar" gösterisi, Çankayalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Her geçen gün daha fazla hissedilen kadın sorununa farklı bir açıdan parmak basmak ve bu sorunu işaret etmek için yapılmış bir gösteri olan "Efendisi Olmayan Kadınlar", sanatseverlerle buluştu. Çankaya Belediye Başkanvekili Kadir Yıldırım, CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli ve çok sayıda izleyicinin katıldığı gösteri, Çankaya Belediyesi'nin organizasyonunda Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda sahnelendi. Erkek hegemonyasını kabul etmeyen kadınların hikayesinin sözlü ve müzikal şekilde izleyiciye aktarıldığı gösterinin anlatıcılığı ve şiirlerin yorumculuğu gazeteci Tayfun Talipoğlu tarafından yapılırken, şarkı ve türküler Mustafa Özarslan tarafından yorumlandı. Efendisi olup da rahat eden kadınların aksine, efendisi olmayan kadınların hikayesinin müzikal biçimde anlatıldığı gösteride izleyiciler zaman zaman türkülere de eşlik ederken, yıllar boyunca Bir Yol Hikayesi Bam Teli programıyla Türk halkının beğenisini kazanan Tayfun Talipoğlu, salonu dolduran izleyicilere Bam Teli programının devam edeceği müjdesini verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Efendisi Olmayan Kadınlar' Çankaya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement