Eğirdirspor, Kar Nedeniyle Bodrum'a Erken Geldi - Son Dakika
Yerel

Eğirdirspor, Kar Nedeniyle Bodrum'a Erken Geldi

Eğirdirspor, Kar Nedeniyle Bodrum\'a Erken Geldi

Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grupta mücadele eden Eğirdirspor, Pazar günü B.B. Bodrumspor ile Bodrum’da oynayacağı maç için Bodrum’a geldi.

20.02.2015 21:25

Bölgesel Amatör Lig 7'inci Grupta mücadele eden Eğirdirspor, Pazar günü B.B. Bodrumspor ile Bodrum'da oynayacağı maç için Bodrum'a geldi.

Isparta Eğirdir'de ki kötü hava koşulları nedeniyle Bodrum'a iki gün önceden gelen Eğirdirspor futbol takımı, antrenmanlarını Bodrum Şehir Stadı'nda yapıyor. Eğirdirspor teknik direktörü Hakan Karaca, Eğirdir'de yoğun bir kar yağışı olduğunu belirterek " Eğirdir'deki yoğun kar yağışından dolayı 2 gün erken geldik Bodrum'a. Bugün bir antrenman yaptık ve yarında ter idmanımızı gerçekleştireceğiz" dedi ve Pazar günü Bodrum Şehir Stadı'nda saat 13: 30'da başlayacak karşılaşma öncesi şunları söyledi: "Bizim takımımızın konumu belli. Hedefimiz bu sene ligden düşmemek. Onun için buradan puan almaya geldik. İnşallah puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Bodrumspor'un hedefide şampiyonluk. Başarılar diliyorum onlara"

Ligde 44 puan ile namağlup lider olan B.B. Bodrumspor ile 19 puan ile 9'uncu sırada bulunan Eğirdirspor arasında Bodrum Şehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma Pazar günü saat 13: 30'da başlayacak. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğirdirspor, Kar Nedeniyle Bodrum'a Erken Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement