Eğitim Başlangıcı Öncesi Okul Yolları Asflatlanıyor - Son Dakika
Yerel

Eğitim Başlangıcı Öncesi Okul Yolları Asflatlanıyor

Eğitim Başlangıcı Öncesi Okul Yolları Asflatlanıyor

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediyesi’nin 2014-2015 eğitim öğretim yılı öncesi okul çevrelerinde de yol yapım ve asfaltlama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

13.09.2014 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediyesi'nin 2014-2015 eğitim öğretim yılı öncesi okul çevrelerinde de yol yapım ve asfaltlama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri okullar eğitim öğretime başlamadan önce Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi üzerinde yer alan Yaşar Öncan İlköğretim Okulu çevresindeki sokak ve caddelerde asfalt çalışması yaparak, hem öğrencilerin rahat dolaşımını, hem de okul çevresinin güzel bir görünüme kavuşmasını sağladı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; asfalt çalışmalarını yerinde denetleyerek, burada yaptığı açıklamada, "Yeşilyurtlu hemşerilerimizin rahatı, memnuniyeti için çalışıyoruz. Ders yılı öncesi okullarımızın çevresinde bakım ve onarım çalışmaları yapıyoruz. Yeşilyurt Belediyesi olarak okullarımıza desteğimiz her zaman sürecektir. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim ve öğrenimini gerçekleştirmeleri en büyük arzumuzdur. Bu nedenle Yaşar Öncan İlköğretim Okulu çevresindeki fiziki şartların düzgün hale gelmesi için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz gereken çalışmaları yapıyor. Eğitim kurumlarımızın her zaman yanındayız, imkanlarımız ölçüsünde desteklerimiz devam edecektir. Genç nesillerimizin kaliteli uygun ortamlarda eğitim görmeleri önceliğimiz olacaktır" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Başlangıcı Öncesi Okul Yolları Asflatlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement