Eğitim Bir-Sen Çelikhan Temsilciliği Moral Gecesi Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir-Sen Çelikhan Temsilciliği Moral Gecesi Düzenledi

Eğitim Bir-Sen Çelikhan Temsilciliği Moral Gecesi Düzenledi

Eğitim Bir-Sen Çelikhan ilçe temsilciliği moral gecesi düzenledi.

07.03.2014 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir-Sen Çelikhan ilçe temsilciliği moral gecesi düzenledi.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirilen moral gecesine; Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gaffari İzci, Çelikhan Eğitim Bir-Sen İçe Temsilcisi Mehmet Kaya, yönetim kurulu ve üyeler katıldı.

Sendikanın Çelikhan ilçesinde yaptığı faaliyetlerden bahsedilerek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Mehmet Kaya, bu gece ile eğitim çalışanlarının moral bulmalarını arzu ettiklerini ifade etti.

Sendika üyelerine yönelik düzenlenen gecede konuşan Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gafari İzci, "Acaba biz gücümüzün farkında mıyız? Birlikten güç doğar. Biz bir aileyiz. Aile şirketimizi yeniden yapılandırmaya gitmeliyiz. Organizasyonu kurumsallaştırmak, yönetime katılmak, adalet ve özgürlük paylaşımda eşitlik için örgütlü toplum olmalıyız; yeni bir yapılandırmaya gitmeliyiz. En güzel örneği vereyim Adıyaman- Malatya karayolu için topluca verdiğimiz mücadeleyle bu yolun standartlara uygun yapılması için girişimlere başlanıldığı bildirildi. Yani hep birlikte yeni bir süreçten geçip yeniden şekillenmeye girelim" dedi.

Gece Car-i Gah İlahi Grubu'nun seslendirdikleri ilahilerle devam ederek çiğ köfte ikramından sonra son buldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir-Sen Çelikhan Temsilciliği Moral Gecesi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement