Eğitim Uzmanı Özkan Şenol'dan Velilere Seminer - Son Dakika
Yerel

Eğitim Uzmanı Özkan Şenol'dan Velilere Seminer

Eğitim Uzmanı Özkan Şenol\'dan Velilere Seminer

Uzman Psikolog Eğitim Uzmanı Özkan Şenol’un ‘Farkında mısınız?’ başlığı altında verdiği veli seminerleri, büyük ilgi gördü.

21.10.2015 10:20

Uzman Psikolog Eğitim Uzmanı Özkan Şenol'un 'Farkında mısınız?' başlığı altında verdiği veli seminerleri, büyük ilgi gördü.

19-20 Ekim tarihlerinde Hüseyin Akif Terzioğlu Güzel Sanatlar Lisesi toplantı salonunda okulöncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde çocuğu olan velilere yönelik olarak başlayan seminer programı 10.00-12.00, 14.00-16.00 ve 18.00-20.00 olmak üzere üç oturumda tamamlandı. Seminere İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, okul/kurum müdürleri ve çok sayıda veli katıldı. 'Farkında mısınız?' temalı seminerde velilere 'Çocuğunuzun, ailenizin ve kendinizin farkında mısınız?' sorusunu soran Eğitim Uzmanı Psikolog Özkan Şenol, aile içi iletişim, öfke yönetimi, stres ve başa çıkma yolları, duygusal zeka becerisi, sorun çözme ve karar verme teknikleri, pratik düşünme becerisi, zamanı etkili kullanma, çocuklarda özgüven çalıştırma, teknikleri, sorun çözme becerisi ve motive etme becerisi konularında bilgiler aktardı. Seminerleri ilgiyle izleyen veliler, seminerlerin kendilerine yararlı olduğunu belirttiler. Öğretmen ve veli seminerleri, Çan, Yenice, Ayvacık, Lapseki ve Gelibolu ilçelerinde devam edecek. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Uzmanı Özkan Şenol'dan Velilere Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement