Eğitimciler, Yyü Rektörü Battal'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Eğitimciler, Yyü Rektörü Battal'ı Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Plan ekibi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'ı ziyaret etti.

10.12.2014 13:13

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Plan ekibi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'ı ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mücahit Tunç başkanlığındaki strateji plan ekibi, 2015-2019 MEB Strateji Planının hazırlanması amacıyla görüş ve önerilerinden faydalanmak üzere Rektör Battal'ı ziyaret etti.

Ekibin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Battal, eğitimin her kademesinde müdürlük ile beraber olacaklarını söyledi.

Akademik başarı olarak ülke geneline bakıldığında Van'ın çok gerilerde olduğunu kaydeden Battal, şöyle konuştu:

"Bulunduğumuz durumdan daha iyi bir noktaya gelmek için ciddi manada gayret göstermemiz gerekiyor. Milli Eğitim ve üniversite olarak 18-19 Haziran 2012'de 'İlin Eğitim Sorunları ve Çözüm Önerileri' adlı çalıştay yaptık ve bu çalışmada çok önemli bulgular elde edildi. Bu çalıştayın ikinci ve üçüncü ayağının da yapılmasında fayda olur. En önemlisi de bu çalışmalarda teşhis edilen sorunların çözümü için yeterli düzeyde çalışmaların yapılmasıdır."

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tunç ise YYÜ'nin bölgenin en köklü üniversitesi olduğunu ve strateji planda üniversitenin katkısının çok önemli olduğunu söyledi.

Eğitim Fakültesini de ziyaret eden ekip, buradaki görüşmelerinin ardından üniversiteden ayrıldı. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eğitimciler, Yyü Rektörü Battal'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement