Ek Bilgi ve Fotoğraflarla) - Boğaziçi Köprüsü'nde Yaralanan 23 Yaşındaki Genç Kurtarılamadı - Son Dakika
Güncel

Ek Bilgi ve Fotoğraflarla) - Boğaziçi Köprüsü'nde Yaralanan 23 Yaşındaki Genç Kurtarılamadı

Ek Bilgi ve Fotoğraflarla) - Boğaziçi Köprüsü\'nde Yaralanan 23 Yaşındaki Genç Kurtarılamadı

16'lar havadan uçuyordu.

16.07.2016 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

16'lar havadan uçuyordu. Yaralılar vardı. Helikopter bize yardıma geldiğinde ona da ateş açtılar. Millet, Boğaziçi Köprüsü'nü açmak için kendi gücünü kullanmaya çalıştı. Vatandaşların korunmasız olduğu, askerler de üzerlerine ateş açtığı için birçok kişi öldü. Ambulanslar yetişmiyordu".

ASTSUBAYLIĞI KAZANMAK İÇİN DUA ETMİŞ

Arkadaşının İnşaat bölümünden yeni mezun olduğunu anlatan Güler "Astsubay olmayı düşünüyordu. Şehit oldu, kader. Şu anda kardeşi Ankara'da asker " diye konuştu. Üniversiteden yeni mezun olan Kılıç, 3 Mart tarihinde "Rabbim kazanmayı nasip et bana" diyerek Hava Kuvvetleri komutanlığı Muvazzaf Sözleşmeli Astsubay sınavına girmeye hak kazandığını gösteren belgeyi sosyal medya sitesinde paylaşmıştı.

BİR GÜN ÖCEKİ PAYLAŞIMI DA ÖLÜMÜN KAÇINILMAZLIĞI İLE İLGİLİ

Mehmet Ali Kılıç'ın bir gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da yürek burktu. Bir morg gösteren fotoğrafla birlikte kaleme alınmış bir iletiyi paylaşan ve 'ölümün kaçınılmaz' olduğunu mesajını veren iletinin ilk satırları şu şekilde: "Bir gün ölüm adamın karşısına çıktı ve dedi bugün senin son günün. Adam dedi ama ben hazır değilim. Ölüm dedi bugünkü listemde senin ismin ilk sırada…"

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ek Bilgi ve Fotoğraflarla) - Boğaziçi Köprüsü'nde Yaralanan 23 Yaşındaki Genç Kurtarılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement