Ekinci'ye 1500 Metre Yağmursuyu Hattı - Son Dakika
Güncel

Ekinci'ye 1500 Metre Yağmursuyu Hattı

Ekinci\'ye 1500 Metre Yağmursuyu Hattı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Antakya'ya bağlı Ekinci Mahallesi'nde yağmursuyu tahliye hattı döşeme çalışmasının yapıldığını bildirdi.

16.06.2016 09:30  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahallede su birikintisi oluşan noktaları tespit ettiklerini ve yağmursuyu deşarjının daha rahat edilmesi adına projeleri hayata geçirdiklerini belirten Genel Müdürlük, toplamda 1500 metre yağmursuyu hattının döşendiğini aktararak, 1 kepçe, 2 kamyon ve 5 personelin yürüttüğü çalışmada 1000 ve 800'lük ebatlarda betonarme boruların kullanıldığını açıkladı.

Yapılan çalışma ile mahallenin yağmursuyu hattı eksikliğini giderildiğini ve bu sayede yağmursuyu birikintilerinin tarihe karıştığını vurgulayan HATSU İdaresi, Hatay genelinde hiçbir ayrım gözetmeksizin kanalizasyon, yağmursuyu ve içmesuyu altyapı çalışmalarının aralıksız sürdüğünü kaydetti.

İdare ayrıca, altyapıyla ilgili herhangi bir sorunla karşılaşıldığı takdirde ALO 185 HATSU İhbar ve İstek Hattı'na iletilmesinin yapılacak olan çalışmalara daha da hız kazandıracağının altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ekinci'ye 1500 Metre Yağmursuyu Hattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement