Ekmek Almaya Giden Kız Çocuğuna Tacize 6 Yıl 8 Ay Hapis - Son Dakika
Güncel

Ekmek Almaya Giden Kız Çocuğuna Tacize 6 Yıl 8 Ay Hapis

Ekmek Almaya Giden Kız Çocuğuna Tacize 6 Yıl 8 Ay Hapis

Kayseri'de ekmek almaya giden 12 yaşındaki B.Ç. adlı kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmakla suçlanan 68 yaşındaki Mustafa Akdağ, 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

23.03.2015 14:52  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de ekmek almaya giden 12 yaşındaki B.Ç. adlı kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmakla suçlanan emekli işçi 68 yaşındaki Mustafa Akdağ, 6 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum oldu.

VÜCUDUNUN ÇEŞİTLİ YERLERİNE DOKUNARAK TACİZ ETTİ

Olay, 11 Kasım 2014 tarihinde merkez Kocasinan İlçesi Sahabiye Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah ekmek almak için evinden çıkıp fırına giden B.Ç.'nin yanına gelen Mustafa Akdağ, görgü tanıklarının ifadesine göre küçük kızı yanağından öperek, vücudunun çeşitli yerlerine dokundu. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis tarafından gözaltına alınan Mustafa Akdağ, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmada tutuklu sanık Akdağ ile şikayetçi B.Ç.'nin annesi 35 yaşındaki D.Ç. hazır bulundu.

"AYAĞIM TÖKEZLEDİ DÜŞMEMEK İÇİN ÇOCUĞA TUTUNDUM"

Hakkındaki cinsel istismar suçlamalarını kabul etmeyen Mustafa Akdağ, "Ben de aynı fırından ekmek almaya gidiyordum. Yolda ayağım tökezledi ve düşmemek için çocuğa tutundum. Bunu görenler ise bu durumu yanlış anlayarak ihbar etti. Cinsel istismarda bulunmadım ve tahliyemi istiyorum" dedi. B.Ç. daha önce psikolog eşliğinde verdiği ifadede Akdağ'ın kendisini yanına çağırdığını söyleyerek, "Yanına gitmeyince, benim yanıma geldi ve istismarda bulundu" diye konuşmuştu.

Mahkeme heyeti, sanık Mustafa Akdağ'ı 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ekmek Almaya Giden Kız Çocuğuna Tacize 6 Yıl 8 Ay Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement