Elazığ Belediyesi'nden İtfaiye Araç-Gereç Sergisi - Son Dakika
Güncel

Elazığ Belediyesi'nden İtfaiye Araç-Gereç Sergisi

Öğretmenevi önünde açılan sergiyi ziyaret eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, itfaiye personelinin İtfaiye Haftası'nı kutlayarak, sergilenen araç ve gereçler hakkında bilgi aldı.

27.09.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nce 25 Eylül-1 Ekim tarihlerinde kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle yangın ve olaylara müdahale edilirken kullanılan araç ve gereçlerin yer aldığı bir sergi açıldı.

İtfaiye personelinin çalışmalarının önemine vurgu yapan Başkan Mücahit Yanılmaz, "İtfaiye personelinin her açıdan tam donanımlı yetişmesi lazım. Bu nedenle göreve geldiğimiz günden itibaren itfaiye birimimiz için gerekli tüm teçhizatı gününün teknolojisine uygun olarak temin ettik" dedi.

İtfaiye personelinin vatandaşların can güvenliğinden sorumlu olduklarına vurgu yapan Başkan Yanılmaz, "İtfaiye personeli olası yangın esnasında en kısa sürede olay yerine yetişerek, en kısa sürede müdahale etmek zorundadır. Bizler aynı zamanda itfaiye personelimizin can güvenliğinden sorumluyuz. Onlara en son teknolojiye uygun araç ve gereçleri temin etmeliyiz. Bundan böyle de ifaiye birimimizin donanımını sağlayarak, gelişimine gereken desteği sağlayacağız" diye konuştu.

Sergiyi ziyaret eden Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Bahşi de, itfaiyeciliğin özveri ve fedakârlık isteyen bir meslek olduğunu ifade ederek, Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelinin son derece modern araç ve gereçle donatılması noktasında gösterdiği hassasiyetten dolayı Belediye Başkanı Sayın Mücahit Yanılmaz'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığ Belediyesi'nden İtfaiye Araç-Gereç Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement