Elazığ'da Diksiyon ve Güzel Konuşma Kursuna Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Diksiyon ve Güzel Konuşma Kursuna Yoğun İlgi

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ücretsiz açılan "Diksiyon ve Güzel Konuşma" kursu 27 Ocak Salı akşamı başlarken, kursa ilginin fazla olması dikkat çekti.

28.01.2015 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet Akif Ersoy Lisesinde akşam saatlerinde başlayan ve toplamda 64 saat sürecek olan eğitimler hakkında bilgi veren kurs eğitmeni Kayahan Topal, "Kursa her kesimden ve her yaş aralığından kişinin ilgi göstermesinin son derece sevindirici olduğunu ve amaçlarının sertifika dağıtmaktan ziyade, bireylerin doğru ve anlaşılır iletişim kurup, doğru ve güzel konuşmalarını teşvik etmek olduğunu" belirtti.

Açıklamasında "1.dönem kursiyer sayınının 40'dan fazla olduğunu ve Mart ayının ilk haftasında başlayacak olan 2.dönem kayıtlarının da dolmak üzere olduğunu" ifade eden eğitmen Kayahan Topal, "Sınırlı sayıda kalan ve ücretsiz olan kontenjanlara başvuru yapmak isteyenlerin de, Elazığ Halk Eğitim Merkezine başvurabileceğini" kaydetti.

Kayahan Topal açıklamasın son bölümünde ise kursun açılmasında kendilerine destek olan Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile Elazığ Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş ve Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Atıcı'ya teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığ'da Diksiyon ve Güzel Konuşma Kursuna Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement