Elazığ'da İlköğretim Haftası Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Elazığ'da İlköğretim Haftası Programı Düzenlendi

Elazığ\'da İlköğretim Haftası Programı Düzenlendi

Elazığ'da yeni eğitim öğretim yılının açılışı nedeniyle resmi program düzenlendi.

17.09.2014 13:46  Güncelleme: 14:16

Elazığ'da yeni eğitim öğretim yılının açılışı nedeniyle resmi program düzenlendi.

Elazığ'da 2014-2015 eğitim öğretim yılı nedeniyle resmi program düzenlendi. Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, eğitim sendikalarının temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Burada konuşan Vali Ömer Faruk Koçak, yeni eğitim yılının eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ederek, öğrencilere, ailelere ve eğitimcilere uyarılarda bulundu. Vali Koçak bu süreçte herkese sorumluluklar düştüğünün altını çizerek, sorumlulukların yerine getirilmesi halinde iyi bir eğitim yılı geçirileceğine inandığını kaydetti.

Daha sonra konuşan Milli Eğitim Müdürü Bağlıtaş ise, eğitimciler olarak milli ve manevi değerlere uygun bir nesil yetişmesi için mücadele ettiklerini belirtti. Bağlıtaş, "Amacımız, bilgiyi öğreten, paylaşan, yeni anlayışlar üreten milli ve manevi değerlere uygun nesiller yetiştirmek. Bu doğrultuda hem bizlere hem ailelerimize, hem öğretmenlerimize büyük sorumluluklar düşüyor. Yeni eğitim yılında öğrencilerimizin rahat ve huzurlu bir eğitim almaları noktasında da kurumlar arası çalışmalarımızı tamamladık. Yaz tatili boyunca da önemli çalışmalar yaparak okullarımızı yeni eğitim yılına hazır hale getirdik. Bundan sonraki süreçte de herhangi aksama yaşanmaması için her türlü tedbiri almış bulunmaktayız" dedi.

Konuşmaların ardından program kapsamında hazırlanan gösteriler sahnelendi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ'da İlköğretim Haftası Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement