Elazığ'da Otobüs Durak Değişimi Gerginliği - Son Dakika
Yerel

Elazığ'da Otobüs Durak Değişimi Gerginliği

Elazığ\'da Otobüs Durak Değişimi Gerginliği

Yaklaşık 20 yıldır Orduevi durağından hareket eden halk otobüslerinin hareket merkezlerinin değiştirilmesinin istenmesi tepkiye neden oldu.

06.04.2014 11:48

Yaklaşık 20 yıldır Orduevi durağından hareket eden halk otobüslerinin hareket merkezlerinin değiştirilmesinin istenmesi tepkiye neden oldu.

Elazığ'da bulunan halk otobüsü işletmecileri merkez durağın değiştirilmesiyle ilgili alınan karara tepki göstererek eylem yaptı. Elazığ İl Trafik Komisyonu tarafından merkez durağın değiştirilmesiyle ilgili karar Halk Otobüsleri Derneği'ne gönderildi. Kararın uygulanmasını isteyen trafik polisleri ile halk otobüsü işletmecileri arasında gerginlik yaşandı. Trafik polisleri halk otobüsü işletmecilerinden kararın biran önce uygulanmasını isterken, işletmeciler de gidecek başka yerlerinin olmadığını, bu sebeple yer değiştirmelerinin söz konusu olamayacağını ifade etti. İşletmecilerle trafik polisleri arasında bir süre devam eden gerginlik daha fazla büyümeden kararın yeniden görüşülmesi istemiyle sona erdi. Yaşanan gerginlik nedeniyle merkez durağa gelen Elazığ Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Mehmet Tosun, karara tepki göstererek "Yaklaşık 20 yıldır bu duraktan yolcu alıyoruz. Daha önce yazdığımız dilekçelerde yeni bir yer talep etmiştik. Ancak talebimize şuana kadar olumlu bir yanıt alamadık. Bugün de trafik şube müdürlüğünden ekipler durağa gelerek kararı uygulamamızı istedi. Biz de gidecek yerimizin olmadığını anlattık. Buradan il emniyet müdürümüze ve sayın valimize sesleniyorum, dernek üyelerimiz büyük bir sıkıntı içerisinde. Bu sorunun kısa sürede çözülmesini, hem işletmecilerimizin hem vatandaşlarımızın rahat etmesini istiyoruz" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ'da Otobüs Durak Değişimi Gerginliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement