Elazığ'da Silahlı Kavga: 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Silahlı Kavga: 6 Yaralı

Elazığ\'da Silahlı Kavga: 6 Yaralı

Elazığ'da silahlı kavga: 6 yaralıELAZIĞ'da, Aksaray Mahallesi'ndeki bir kahvehanede, Cücün ve Yılmaz aileleri fertleri arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan ve silahların kullanıldığı kavgada, her iki taraftan 6 kişi yaralandı.

09.12.2016 18:53

Elazığ'da silahlı kavga: 6 yaralı

ELAZIĞ'da, Aksaray Mahallesi'ndeki bir kahvehanede, Cücün ve Yılmaz aileleri fertleri arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan ve silahların kullanıldığı kavgada, her iki taraftan 6 kişi yaralandı. Olay yerine özel harekat timleri sevkedildi.

Aksaray Mahallesi Şirince Sokak'ta bir kahvehanede, iki aile arasında bugün saat 17.00 sıralarında belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Cücün ve Yılmaz aileleri arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar bıçak, sopa ve silahlarla bir birine girdi. Kavganın sokağa taşması üzerine iki ailenin yakınlarının da karışması ile silah ve bıçakların da kullanıldığı kavgada, 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne sevkedilerek tedavi altına alındı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerine sevkedilen özel harekat ve asayiş polisler, kavgaya karışan tarafları sakinleştirdikten sonra, her iki aileden kavgaya karışanlar kelepçelenerek gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişiler polis karakoluna götürülürken, kavga ile başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Silahlı Kavga: 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement