Elazığ'daki Patlamada Ölen Baba ve İki Çocuğu Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Elazığ'daki Patlamada Ölen Baba ve İki Çocuğu Toprağa Verildi

Elazığ\'daki Patlamada Ölen Baba ve İki Çocuğu Toprağa Verildi

Elazığ'ın Palu ilçesi Bozçanak köyü Hanönü Mezrasında dün menfeze yerleştirilen bombanın patlamasıyla yaşamını yitiren Çetin Yıldırım ile oğlu ve kızı toprağa verildi.

14.06.2015 18:53  Güncelleme: 19:05

Elazığ'ın Palu İlçesi Bozçanak Köyü Hanönü Mezrası'nda dün menfeze yerleştirilen bombanın patlamasıyla yaşamını yitiren 35 yaşındaki Çetin Yıldırım ile oğlu 9 yaşındaki Ensar ve kızı 3 yaşındaki Ecrin Yıldırım toprağa verildi.

Hanönü Mezrası'nda evlerinin 20 metre yakınlarında bulunan menfeze dün çöp dökmeye giden Çetin Yıldırım ve çocukları meydana gelen patlamada hayatlarını kaybetti. Yıldırım ve çocuklarının ölümüne neden olan patlamanın nedeninin araştırıldığı, yapılan otopsilerinde ise metal bulgulara rastlanamadığı öğrenildi.

Çetin Yıldırım ve iki çocuğunun Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsilerinin ardından, bugün Elazığ Belediyesi cenaze araçları ile alınan cenazeleri, Asri Mezarlık Cami'inde kılınan cenaze namazının ardından yan yana toprağa verildi.

Elazığ Valiliği'nden dün akşam saatlerinde yapılan yazılı açıklamada, patlamanın terör bağlantısının bulunmadığı ve önümüzdeki günlerde konu ile ilgili açıklama yapılacağı belirtilmişti. - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ'daki Patlamada Ölen Baba ve İki Çocuğu Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement