Elazığ Polisi 400 Çocuğu Doyasıya Eğlendirdi - Son Dakika
Yerel

Elazığ Polisi 400 Çocuğu Doyasıya Eğlendirdi

Elazığ Polisi 400 Çocuğu Doyasıya Eğlendirdi

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ’Yarınlarımız Bugünlerde Saklı’ projesi kapsamında 1 hafta içerisinde 400 çocuğa şubeleri gezdirerek, lunaparkta eğlenceli vakit geçirmelerini sağladı.

30.09.2014 11:36

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü 'Yarınlarımız Bugünlerde Saklı' projesi kapsamında 1 hafta içerisinde 400 çocuğa şubeleri gezdirerek, lunaparkta eğlenceli vakit geçirmelerini sağladı.

'Güvenli Hayat Güvenli Gelecek' için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde 'Yarınlarımız Bugünlerde Saklı' isimli proje kapsamında dezavantajlı mahallelerdeki maddi durumları iyi olmayan, derslerinde başarılı 400 öğrenciyi ağırladı. Her gün belirli okullardan gruplar halinde öğretmenleri eşliğinde alınan çocuklar, özel hareket ve çevik kuvvet başta olmak üzere emniyete bağlı bir çok şube gezdirildi. Emniyetin kullandığı zırhlı ve ekip araçlarını inceleyen çocuklar, içerisine binerek polislerden bilgi aldı. Bir hafta içerisinde 400'den fazla çocuk emniyete bağlı birimleri ziyaret ettikten sonra lunaparka giderek doyasıya eğlendi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ufuk Şahin, "Bir hafta içerisinde 'Yarınlarımız Bugünlerde Saklı' projesi kapsamında çocuklarımızı Elazığ İl Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde yer alan muhabere elektronik, çevik kuvvet ve özel harekat şube müdürlüklerimizi gezdirdik. 400'dan fazla öğrencimizi lunaparka götürdük. Proje kapsamında şimdide dezavantajlı mahallelerindeki suça sürüklenme riski taşıyan ve okula devamsızlığı olan 200 ortaokul öğrencisi ile onlarla kaynaşmasını planladığımız maddi durumu iyi olmayan 200 ortaokul öğrencisi olmak üzere toplam 400 öğrencimizi yarından itibaren piknik de buluşturacağız" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ Polisi 400 Çocuğu Doyasıya Eğlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement