Elazığspor - Alanyaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Elazığspor - Alanyaspor Maçının Ardından

Elazığspor - Alanyaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in 14. haftasında Elazığspor, son 6 haftanın yenilmez takımı Alanyaspor’u 1-0 mağlup ederek, maç fazlasıyla lider oldu.

05.12.2015 22:39

PTT 1. Lig'in 14. haftasında Elazığspor, son 6 haftanın yenilmez takımı Alanyaspor'u 1-0 mağlup ederek, maç fazlasıyla lider oldu. Karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik direktörü maçı değerlendirdi.

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Alanyaspor karşılaşmasının kendileri için zor bir maç olduğunu söyledi. Hafta başından itibaren Alanyaspor maçına iyi konsantre olduklarını ifade eden Üzülmez, "Oyun içerisinde yapmamız gerekenleri oyuncularımıza anlattık. Maçın başından sonuna kadar agresif bir takım vardı. Pozisyonu yakalayan, giren, maçı kazanmak için varını yoğunu ortaya koyan bir takım vardı. Oyuncularımı kutluyorum. İyi mücadele ettik" dedi.

Alanyaspor'un son 6 maçın 5'ini kazandığını, birin de ise berabere kaldığına vurgu yapan Üzülmez, "Böyle bir takıma karşı galip gelmek kolay değil. Biz mücadele ettiğimiz, çalıştığımız ve beraber olduğumuz zaman bu maçları da kazanabileceğimize inanıyoruz. Bu maçlarda zaten o oyun formatında. O isteği, arzuyu sahaya gösterdiğimiz zaman kazanan bir takım görüntüsü içerisinde oluyoruz. Geçen haftada şansız bir şekilde kaybettik. 30 dakika iyi mücadele eden bir takım vardı. Ama kırılma anları vardı. Kırmızı kart dengemizi bozdu. Bugün daha dikkatliydik. Defansif anlamda daha istekli oynadık. Kazandığımız toplarla da hızlı hücuma çıkarak pozisyonları yakalayan taraf bizdik. Oyuncularımı kutluyorum. Önümüzde çok önemli bir Karabük maçı var" diye konuştu.

ALANYASPOR CEPHESİ

Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, maça iyi bir sonuç almak için çıktıklarını anlatarak, "Çünkü buradan iyi bir neticeyle döndüğümüz zaman büyük bir avantaj elde edebilecektik. Bunun bilinci içerisindeydik. Ama bu bilinç içerisinde sahaya coşkulu yansıyamadık. Arzu ve istediğimizde noksanlıklar vardı. Çünkü bizim takımımız şu ana kadar 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik aldı. Ben göreve başladığım günden beri namağlup olarak geliyorduk. Kazandığımız maçlar arzu ve isteğimizi son damlasına kadar sahaya yansıttık. Bugün bunda biraz eksiğimiz vardı. Coşkulu olamadığımız için de ana fikir olarak maçı kaybettik. Çünkü bizim takımımız coşkulu bir takımdır. Arzu ve isteğini sahaya yansıtan bir takım. Koşan, mücadele eden bir takım. Bugün bunu noksan yaptığımız için kabul etmek gerekir ki rakip kazandı" şeklinde konuştu.

Yedikleri golün talihsizlik ve takımdaki hatalardan dolayı olduğuna dikkat çeken Kalpar, "Rakibi de kutlamak gerekiyor, 3 puanı aldılar. Arada açılma çok fazla yok. 18 ve 19 puanlılar da yakalayabiliyor. Elazığ'ın 24 puanı oldu. Bizim 22 puanımız var. Yarinki maçların ne olacağı belli değil. Biz sonuna kadar işimizi ciddiye alıp, çok daha fazla puanları nasıl toplayabiliriz bunun bilinci içerisinde olacağız. Daha önce maçları nasıl kazandıysak yine aynı şekilde mücadele ederek kazanma yollarını tekrar tekrar deneyeceğiz. Bugün özellikle oyuncularımı daha arzulu, istekli ve coşkulu bekliyordum. Bunu göremediğim için de biraz üzülüyorum" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elazığspor - Alanyaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement