Elektrik Arızaları Gideriliyor - Son Dakika
Yerel

Elektrik Arızaları Gideriliyor

Elektrik Arızaları Gideriliyor

Bozüyük’te ilçe genelinde bulunan sokak aydınlatmaları, park aydınlatmaları ve dekoratif aydınlatmalar kontrol edilerek çeşitli nedenlerle arızalanan lambalar değiştiriliyor, elektrik hatlarının bakımı yapılıyor.

27.07.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük'te ilçe genelinde bulunan sokak aydınlatmaları, park aydınlatmaları ve dekoratif aydınlatmalar kontrol edilerek çeşitli nedenlerle arızalanan lambalar değiştiriliyor, elektrik hatlarının bakımı yapılıyor.

İlçe genelinde cadde ve sokaklar ile parklarda bulunan tüm aydınlatmalar Bozüyük Belediyesi ekiplerince tek tek elden geçirilerek arızalı olanlar tamir ediliyor, hatların bakımı yapılıyor, kırılanlar ise yenileriyle değiştiriliyor. Son günlerde yürütülen çalışmalar kapsamında Tekke Mahalle Sentetik Sahası'nın arızalanan elektrik panosu tamir edilerek hizmete sunuldu. Evren Parkı aydınlatmaları kontrol edilerek arızalı ampuller değiştirildi. Eczacıbaşı Bulvarı, Eminağa Caddesi ve Kasımpaşa Camii önünde bulunan, zaman aşımı nedeniyle arızalanan, ömürleri tükenen ve çevre için tehlike oluşturan eski aydınlatma direkleri yerlerinden sökülerek kaldırıldı. Otogardaki arızalı lambalar tamir edilerek ampulleri yenilendi. Ayrıca İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan yaya geçitlerinde kullanılan ledli yer karolarından arızalı olanlar garanti kapsamında tamir ettirilerek yerlerine montajı yapıldı. Vatandaşların gece saatlerinde de ulaşımlarını güvenli hale getirmek amacıyla çalışmalarına titizlikle devam eden ekipler trafik sinyalizasyonlarında meydana gelen arızalara da müdahale ederek trafiğin aksamasına izin vermeden gerekli bakım ve onarımları gerçekleştiriyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elektrik Arızaları Gideriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement