Elektronik Eşya Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Elektronik Eşya Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Elektronik Eşya Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı

BURSA'nın Karacabey İlçesi'nde, bilgisayar satışı yapılan bir iş yerine giren 2 kişi, 5 bin TL'lik elektronik cihazı çalıp kaçtı.

28.11.2016 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA'nın Karacabey İlçesi'nde, bilgisayar satışı yapılan bir iş yerine giren 2 kişi, 5 bin TL'lik elektronik cihazı çalıp kaçtı. Hırsızlık anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Hırsızlık olayı, 26 Kasım Cumartesi Tavşanlı Mahallesi 89'uncu Sokak'ta meydana geldi.  Saat 02.25 sıralarında, henüz kimlikleri tespit edilemeyen 2 kişi, bilgisayar satışı yapılan iş yerinin önüne geldi. Bir süre etrafı araştıran 2 şüpheli,, daha sonra iş yerinin kapısını açmaya çalıştı. Hırsızlardan biri yolu gözetlerken, diğeri kapıyı tornavidayla zorlayarak açtı. Daha sonra iş yerine giren 2 şüpheli, yaklaşık 5 bin TL değerindeki 3 laptop, 1 tablet, 5 laptop çantası ve çeşitli bilgisayar malzemelerini çalarak kayıplara karıştı.

Sabah işyerini açmaya gelen firma sahibi, kapının açık olduğunu görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler inceleme yaptı.

Hırsızlık anları, güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, iki hırsızsızın işyeri önüne gelmeleri, kapıyı zorlayarak açtıktan sonra çaldıkları eşyaları hırkaya sarmaları ve kaçışları yer alıyor.

Polis, 2 şüpheliyi arama çalışmalarını sürdürüyor.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elektronik Eşya Hırsızları Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement