Elektronik Müzik ve Sokak Sanatı Bir Arada - Son Dakika
Kültür Sanat

Elektronik Müzik ve Sokak Sanatı Bir Arada

Elektronik Müzik ve Sokak Sanatı Bir Arada

Burn; DJ David Guetta, Doğuş Çabakçor ve Thierry Guetta'yı,1 Ağustos gecesi, çok özel bir parti için biraraya getirdi.

04.08.2012 08:48

BURN, 2012 LONDRA OLİMPİYATLARI KAPSAMINDA, ELEKTRONİK MÜZİK VE SOKAK SANATINI, ÇOK ÖZEL BİR GECEDE BULUŞTURDU!

Coca-ColaŞirketi'nin enerji içeceği markası Burn, GRAMMY® ödüllü DJ ve yapımcı David Guetta, Burn Tutku Ekibi Üyesi Doğuş Çabakçor ile Los Angeles'lı film yapımcısı Mr. Brainwash'ı, elektronik müzik ve sokak sanatının buluştuğu, daha önce örneği görülmemiş özel bir parti ve işbirliği için bir araya getirdi.

David Guetta'nın yeni video klibini, Thierry Guetta ile beraber çekeceği özel gecede, Burn Tutku Ekibi Üyesi genç ve başarılı DJ Doğuş Çabakçor da, Guetta ile birlikte set başındaydı.

"Burn Tutku Ekibi'nin bir üyesi olarak bu gece burada dünyanın en iyi DJ'lerinden biriyle çalmak, beni hem çok mutlu etti hem de gururlandırdı." diyen Çabakçor, Guetta ile birlikte gösterdikleri performansla müzikseverlere inanılmaz anlar yaşattılar.

Mr. Brainwash olarak bilinen Thierry Guetta David Guetta'nın yeni video klibi için ünlü DJ ile beraber çalışıyor. Yapımcı Nicky Romero ile beraber geliştirilen Guetta'nın yeni şarkısı "Metropolis"in video klibi, 1 Ağustos Çarşamba günü Londra'da lokasyonu davetlilere sadece sms yoluyla bildirilen gizli bir mekandaki parti sırasında çekildi. Çekim sırasında David Guetta ilk çıkış yaptığı zamanlardan esinlenilerek oluşturulmuş iki saatlik bir set ile izleyenlerin karşısına çıktı.

Set başında kendisine Burn Tutku Ekibi Üyesi DJ Doğuş Çabakçor'un da eşlik ettiği David Guetta bu eşsiz deneyimle ilgili şöyle konuştu: « Tamamen elektronik müzik dolu ve geldiğim yeri temsil eden Jack Back Records'ı yeni kurduk. İlk şarkıda inanılmaz bir yetenek olan ve birlikte yeni sound'lar deneyimleyip yaratıcı fikirler ortaya çıkardığımız Nicky ile çalıştık. Diğer yandan sokak sanatı da benim büyük bir tutkum ve Thierry ile kültürlerimiz oldukça benzer. Thierry, yıllar önce Paris sokaklarında beni hiç sıkılmadan videoya çeken kişiydi. Daha sonra şans eseri Exit Through The Gift Shop filmini izledim ve onu yapanın aynı kişi olduğunu anladım. Bu olaydan sonra Thierry'ye bu işbirliği fikrini sundum, Burn de en büyük destekçimiz olup projeye destek oldu. 20 yıldır durmadan filmler çeken ve daha önce görülmemiş kareler yakalayan Mr. Brainwash, Metropolis'in video klibini çekiyor. İkimiz de sanat aşkı için sistemin kurallarını yerle bir ettik ve sonuçta ortaya delicesine güzel bir iş çıkacağına eminim ! » dedi.

Mr. Brainwash ise: "David de ben de yaratıcı tarafımızı insanlarla paylaşma konusunda aynı tutkuya sahibiz. Benim yarattığım sanat da David'inki gibi sınır tanımıyor. Biz her zaman karşımızdakini bilinmezliğe doğru bir yolculuğa çıkaracak sanatın peşindeyiz. Burn sayesinde gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği ile, insanları bir video klip ile bahsettiğimiz yolculuğa çıkarıyoruz" dedi.

Bu işbirliği, dünyanın en çok dinlenen DJ ve yapımcısı David Guetta ve Burn ortaklığına hız kattı. Guetta adeta, Burn'ün insan bedeninde can bulmuş hali; , hiç yorulmadan, yaratıcı bir şekilde tutkularının peşinden giden, daima pozitif ve herkesi böyle yaşamaya çağıran biri…

Bu birbirinden yetenekli iki vizyonerin elektronik müziği ve sokak sanatını bir araya getirince ortaya ne çıkardığını görmek isteyen hayranlar, 2 Ağustos Perşembe günü www.facebook.com/burnenergy adresini ziyaret edebilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Elektronik Müzik ve Sokak Sanatı Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement