Elidor Miss Turkey'de Geri Sayım Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Elidor Miss Turkey'de Geri Sayım Devam Ediyor

Elidor Miss Turkey\'de Geri Sayım Devam Ediyor

Elidor Miss Turkey güzellik yarışması, büyük finale 1 ay kala yüksek bir başvuru rakamına ulaştı.

10.04.2014 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en sevilen saç bakım markası Elidor'un sponsorluğunu üslendiği Elidor Miss Turkey güzellik yarışması, büyük finale 1 ay kala yüksek bir başvuru rakamına ulaştı. Şu ana kadar 2000'e yakın genç kızın katıldığı yarışmanın başvuruları elidormissturkey.startv.com.tr'den 20 Nisan'a kadar sürecek.

Dördüncü kez Türkiye'nin en sevilen saç bakım markası seçilen Elidor, genç kızlara en büyük heyecanları yaşatmaya devam ediyor. Genç kızların büyük ilgi gösterdiği, Türkiye'nin güzellerini seçen Miss Turkey, bu yıl yine Elidor ile fark yaratarak yüksek bir başvuru sayısına imza attı. Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, şimdiye kadar 2000'e yakın başvuru yapılan güzellik yarışmasına yeni reklam filmiyle genç kızları davet etmeye devam ediyor.

Elidor Miss Turkey, güzellere dünyanın en önemli uluslararası yarışmalarında Türkiye'yi temsil etme ve birbirinden değerli ödüller kazanma fırsatı sunuyor. Yeni formatı, ünlü isimlerle kurulu jürisi, yaratıcı şovları ve günlerce konuşulacak sürpriz sahne performanslarıyla 15 Mayıs gecesi Star TV'de canlı yayınlanacak. Elidor Miss Turkey 2014, final gecesine kadar sürekli gündemde olmaya devam edecek. Yarışmanın başvuruları 20 Nisan tarihine kadar elidormissturkey.startv.com.tr web sitesinden yapılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elidor Miss Turkey'de Geri Sayım Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement