Elinde 2 Bıçakla Komşusunun Evinin Kapısını Kırıp İçeri Girdi - Son Dakika
Güncel

Elinde 2 Bıçakla Komşusunun Evinin Kapısını Kırıp İçeri Girdi

Elinde 2 Bıçakla Komşusunun Evinin Kapısını Kırıp İçeri Girdi

Eskişehir'de psikolojik rahatsızlığı bulunan Nurettin Ç., görgü tanıklarının ifadesine göre elinde iki bıçakla komşusunun evininin kapısını kırıp içerisini dağıttı.

29.09.2016 11:34  Güncelleme: 13:28

Eskişehir'de psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen 25 yaşındaki Nurettin Ç., uzun süredir rahatsız ettiği komşularının evini dağıttı.

EVİ DARMADAĞIN ETTİ

Olay Yeşiltepe Mahallesi Ünalmış Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre Nurettin Ç., elinde iki bıçakla emekli memur Recep Tatlıkatık ile eşi Beyhan Tatlıkatık'a ait tek katlı evin kapısını kırıp içeri girdi. Nurettin Ç., içeride vitrin camlarını kırıp televizyonu ve mutfaktaki eşyaları yere attı, daha sonra kaçtı.

Elinde 2 Bıçakla Komşusunun Evinin Kapısını Kırıp İçeri Girdi

"HİÇ BİR SEBEP YOK"

Olay sırasında evde olmadıklarını belirten evli 3 çocuk annesi Beyhan Tatlıkatık, komşularının oğlu Nurettin Ç.'nin 10'dan fazla kez evlerinin kapısını ve penceresini kırdığını söyledi. Beyhan Tatlıkatık şöyle konuştu:

"1,5 senedir evi bırakıp çocuklarımızın yanına gidiyoruz. Hiçbir sebep yok. Biz bunları, bilmiyoruz tanımıyoruz. Onlar buraya taşındı, oğulları bize taktı. Böyle yapınca mahkemelik olduk. Evin önüne güvenlik kameraları taktırmıştık onları da kesti. Bugün temelli evin içine girmiş, güpe gündüz."

"1.5 YILDIR DEVAM EDİYOR"

Recep Tatlıkatık da, "Bu, 1.5 yıldır devam ediyor. Davacı olmuştuk. Ailesi yalvardı yakardı. Biz de davayı geri aldık. Şimdi yine başladı" dedi.

"BALTALI DEHŞETİMİZ GERİ DÖNDÜ"

Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Meryem Kuş Açıkgöz de Nurettin Ç. ve ailesinin mahallelerinden gitmesini istedi. Muhtar Açıkgöz, bu kişinin daha önce de aynı evin kapısını baltayla kırdığını belirterek şunları söyledi:

"Baltalı dehşetimiz geri döndü. Yaklaşık 2 yıldır uğraşıyoruz. Mahkemelik olduk. 11 kere camlar kırıldı. Bununla beraber iki kere de kapıyı kırdı. Evin halini söylemeye gerek yok. Artık biz yorulduk. Adalet istiyoruz. Bu ailenin buradan gitmesini istiyoruz. İnsanlar korku içinde. Bu ev sahibi 1,5 yıldır bu eve giremez oldu. Tedirginiz. Yeter diyoruz. Bu vatandaşın bir an önce bu mahalleden gitmesini istiyorum. Çünkü benim mahalle halkımın can güvenliği kalmadı."

Elinde 2 Bıçakla Komşusunun Evinin Kapısını Kırıp İçeri Girdi

KOMŞULAR TEDİRGİN

Beyhan Tatlıkatık'ın komşuları da can güvenliklerinin olmadığını söyledi. Tatlıkatık'ın komşularından Ender Tekkalmaz olayla ilgili olarak "Beyhan Tatlıkatık eve geliyor örgü çantasını almak için. Daha sonra burada kalmadığı için dışarı çıkıyor. 10 dakika sonra da o geliyor, elinde 2 tane büyük bıçakla. Kapıyı kırıp içeri giriyor. Kimseyi bulamayınca, içeriyi dağıtıyor. Bu olayın sayısını unuttuk. 10-11 tane oldu. Daha önce baltayla kapıyı kırmıştı" dedi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olaydan sonra kaçan ve işsiz olduğu belirtilen Nurettin Ç.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elinde 2 Bıçakla Komşusunun Evinin Kapısını Kırıp İçeri Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement