Emekli Albay Askeri Törenle Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Emekli Albay Askeri Törenle Toprağa Verildi

Ankara'da hayatını kaybeden emekli Albay Operatör Dr. Mustafa Nezih Caner (80), Merzifon ilçesinde askeri törenle toprağa verildi.

15.04.2015 14:59

Ankara'da hayatını kaybeden emekli Albay Operatör Dr. Mustafa Nezih Caner (80), Merzifon ilçesinde askeri törenle toprağa verildi.

Caner'in  Türk bayrağına sarılı cenazesi  Askeri Hastaneden alınarak  Kara Mustafa Paşa Cami avlusuna getirildi.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Askerlerin omzunda taşınan Caner, şehir mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye, Merzifon Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim, Garnizon Komutanı  Hava Pilot Tuğgeneral Sami Özatak, Belediye Başkanı Alp Kargı'nın yanı sıra askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir süredir Ankara'da yaşayan ve kanser tedavisi gören Caner'in, uzun yıllar boyunca Merzifon'da çalışması, emekliliğinden sonra da uzun yıllar Merzifon'da yaşaması nedeniyle, Yozgatlı olmasına rağmen, isteği üzerine Merzifon'a defnedildiği öğrenildi.

İhtiyaç sahiplerini, devlet memurlarını ve cuma günleri özel muayenehanesine gelenleri ücretsiz muayene etmesi nedeniyle Merzifonlular tarafından hayırseverliği ile tanınan ve sevilen Caner'in evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Emekli Albay Askeri Törenle Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • merzifonlu: allah rahmet eylesin nur içinde yatsın 0 0 Yanıtla

Advertisement