Emekliler İçin Sağlık İndirimi Protokolü İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Emekliler İçin Sağlık İndirimi Protokolü İmzaladı

Şube Başkanı Mustafa Uyan "TÜED üyesi, TT Nöroloji Merkezi'nde fark ödemeyecek"

14.08.2014 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi'nin girişimiyle, TÜED İskenderun Şubesi ile TT Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti arasında yapılan protokol kapsamında TÜED üyesi emekliden ayakta yapılan tedavilerde muayene fark ücreti alınmayacak, ayrıca yapılan işlemlerde % 50 (yüzde elli) indirim uygulanacak.

TT Nöroloji Merkezi'nde düzenlenen imza protokolüne TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan, Şube Mali Sekreteri Hüseyin Göde, bazı yönetim kurulu üyeleri, TT Nöroloji Merkezi Şirket Müdürü Opr. Dr. Tansel Terzi, TT Nöroloji Merkezi Mesul Müdürü Uzman Doktor Süleyman Saygılı, Göz Doktoru Metin Şenay katıldılar.

İmza töreninde konuşan TT Nöroloji Merkezi Şirket Müdür Opr. Dr. Tansel Terzi "TÜED üyesi emeklilerimize böylesi bir hizmeti sunmaktan memnunuz. Nöroloji, Dahiliye, Uyku Hastalıkları ve göz branşlarında hizmet vermekteyiz. Merkezimiz tamamen hekim kuruluşudur. Yakın gelecekte daha geniş bir mekanda doktor kadromuzu genişleterek hizmet vermek arzusundayız. İmzaladığımız protokol emeklilere ve protokolün taraflarına hayırlı olsun" diye konuştu.

Diğer sağlık kuruluşlarıyla temasa geçilecek

İmza töreninde konuşan TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan ise "Bu protokole emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Emeklimiz bu sağlık kuruluşunda TÜED dernek kartını ibraz etmek şartıyla ayakta yapılan tedavide fark ücreti ödemeyecek. Diğer işlemlerde ise % 50 indirimden yararlanacaktır. Emeklimizin dar bütçesine sağlık alanında bir nebzede olsa katkı sunduysak ne mutlu bize. Emeklerimiz için yapacağımız çalışma sadece TT Nöroloji Merkezi ile sınırlı kalmayacak. İskenderun ve havalesinde, bölgede benzer protokol girişimlerimiz olacak. Protokol emeklilerimize hayırlı olsun" dedi.

Öte yandan taraflar arasında imzalan protokol sonrası, imzalanan protokol bir yıl geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emekliler İçin Sağlık İndirimi Protokolü İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement