Emenike, 2013 Nijerya Güzeliyle Evleniyor - Son Dakika
Spor

Emenike, 2013 Nijerya Güzeliyle Evleniyor

Fenerbahçeli Emenike'nin 2013 Nijerya güzeli manken Ezinne Akudo Anyaoh ile nikahın eşiğine gelmesi Başkan Aziz Yıldırım'ı da mutlu etti.

04.04.2015 11:34  Güncelleme: 11:35

Fenerbahçe'ye Emmanuel Emenike'den son dönemde ilk kez güzel bir haber geldi. Son Beşiktaş derbisinde adeta krize giren ve formayı çıkartarak sahadan çıkmak isteyen Nijeryalı oyuncunun evlilik yoluna girdiği bildirildi.

EMENIKE, EVLİLİK YOLUNDA

Takvim'de yer alan habere göre; Emenike'nin 2013 Nijerya güzeli manken Ezinne Akudo Anyaoha ile bir süredir birlikte olduğu ve evlilik için planlar yaptığı bildirildi. Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör İsmail Kartal'ın da gelen bu haber sonrasında oldukça mutlu oldukları, Emenike'nin evlenmesi durumunda çok daha sakin bir hayat yaşayarak takıma daha faydalı olacağına inandıkları bildirildi.

FENER'İN YENGESİ İSTANBUL'A HAYRAN KALDI

Emenike'nin sevgilisi Ezinne'nin birkaç kez İstanbul'a geldiği ve şehri çok sevdiği Londra'da yaşama hayalleri olan Emenike'nin bu fikrini bile değiştirebilecek kadar İstanbul'dan etkilendiği de gelen haberler arasında. Emenike'nin daha önce Londra kulüpleriyle dirsek temasına geçtiği gelebilecek ciddi bir teklifte Fenerbahçe'den ayrılabileceği yazılı medya tarafından sıkça dile getirilmiş ancak bu iddialar doğrulanmamıştı.


Emenike, 2013 Nijerya Güzeliyle Evleniyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Emenike, 2013 Nijerya Güzeliyle Evleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • kml: Nijerya guzelinden ne bekliyoruz ki erkek fatma gibi 3 62 Yanıtla
  • yok artık: Maçtaki gibi golleri kaçırıp topları dağlara taşlara atarsa boş kaleye gol atamazsa bu ablam kaçar gider valla konu komşu zebil olur valla 11 1 Yanıtla
  • sivridil: Ah ah ah bunlarda pembe oluyor 7 0 Yanıtla
  • mtn: Aslinda zencileri hic sevmem, ama bu bayana kalbim ısındı. . . ben de istiyorum bunun gibi bir tane. . . Allah dualarimi kabul etsin. . . 3 2 Yanıtla
  • tulip: Emenike de stres falan kalmaz artik : her maça rahat çıkar. İyi oldu. 3 1 Yanıtla
  • kurukafa kazım: ne febe ne gese ne bejeke alayına Adana Demir 2 2 Yanıtla
  • deli: Bende bu emenike neden gol atamıyor diye düşünüp dururdum cavbı buymuş. 2 1 Yanıtla
  • Urfalı: Allah mutlu mesut etsin 1 0 Yanıtla
  • 123: İYİDE AZİZ YILDIRIM NEDEN BU KADAR MUTLU OLMUŞ GÜYA YAPILAN MASA BAŞI HABERE GÖRE. 0 1 Yanıtla

Advertisement