Emniyet Müdür Yardımcısı Tarafından Vurulan Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdür Yardımcısı Tarafından Vurulan Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Emniyet Müdür Yardımcısı Tarafından Vurulan Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Küçükçekmece’de trafikte tartıştığı Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz tarafından tabancayla vurularak öldürülen 33 yaşındaki Ahmet Sülüşoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

18.08.2015 18:34

Küçükçekmece'de trafikte tartıştığı Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz tarafından tabancayla vurularak öldürülen 33 yaşındaki Ahmet Sülüşoğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde Sülüşoğlu'nun yakınlarının yaktığı ağıt yürekleri dağladı.

Önceki gece tartıştığı İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz tarafından silahla öldürülen motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu (33) son yolculuğuna uğurlandı.

Halkalı Merkez Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazına Sülüşoğlu'nun yakınları katıldı.

Cenaze namazı sonrası ayakta durmakta güçlük çeken yakınları cenazeyi omuzlara alarak cenaze aracına koydu. Cenaze arabasına sarılan Ahmet Sülüşoğlu'nun yengesi Serpil Sülüşoğlu'nun, "Benim kuzum aşık olacaktı. Kalbinden vurdular, hayallerinden vurdular. Benim kuzum psikopatın kurşunlarına geldi" diyerek ağlaması yürekleri dağladı.

"POLİS EKİPLERİNİ ÇAĞIRIP ALDIRMASI GEREKİRKEN ELİNDE SİLAHLA AŞAĞI İNİP DİREKT MERMİ YAĞDIRMIŞ"

Ahmet Sülüşoğlu'nun cenazesi yapılan duaların ardından Kayabaşı mezarlığına defnedildi.Öte yandan abi Mecnun Sülüşoğlu, kardeşinin hiçbir suç eğilimi olmadığını belirtti.

Kardeşindeki silahın kuru sıkı bir tabanca olduğunu aktaran acılı abi Mecnun Sülüşoğlu, "Şu an öğrenebildiğimiz kadarıyla yolda trafik tartışmasıyla başlıyor olay. ve devam ediyor ta ki emniyet müdür yardımcısının evinin önüne kadar sıçrıyor olay. Orada emniyet müdürünün yapması gereken polis ekiplerini çağırıp aldırması gerekirken elinde silahla aşağı inip direkt mermi yağdırmış. Elindekinin silah olduğunu iddia ediyor kuru sıkı silah varmış elinde. Bizim tahminimiz de yol esnasında tartıştıysa eğer o elindeki silahla darp ettiğinden dolayıdır ki diye tahmin ediyoruz. O da gidip bir yerden kuru sıkı silah bulup çünkü zarar vermek istese kuru sıkı silahla zarar veremez kimseye. O niyetle gitmez yani. Ama tabi biz şey beklerdik. Bir emniyet amiri o vasıfta birisi bu olayın bu sonuçlara varabileceğini düşünmesi gerekir diye düşünüyoruz. Çünkü çok tecrübeli olması gereken bir insan konumu gereği. Buna rağmen evinden silahıyla inip kapıda durup içeri giremeyen bir insana kapının ağzından mermi yağdırması pek adil değil. ve o konumdaki bir insandan beklenecek bir davranış değil. Genç yaşında 33 yaşında bir insanı bu şekilde yani başka türlü değerlendiremiyorum. Resmen deli gibi hareket etmesi çok yanlış bir hareket. Acımız büyük kardeşimizi kaybettik burada. Onda silah olduğunu gördükten sonraki kimliğini bilmiyor yüzde yüz o kavga esnasında. Onda silah olduğunu görünce ki silahla darp edilmiş galiba önce o da gidip bir yerden kuru sıkı silah buluyor. Belki oranın polis lojmanı olduğunu dahi bilmiyor. Dediğim gibi zarar vermek istese ki böyle bir sabıkası yok böyle bir suç eğilimi yok" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emniyet Müdür Yardımcısı Tarafından Vurulan Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement