Emniyetspor Durdurulamıyor - Son Dakika
Yerel

Emniyetspor Durdurulamıyor

Emniyetspor Durdurulamıyor

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvasında mücadele eden Emniyetspor durdurulamıyor.

26.04.2015 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvasında mücadele eden Emniyetspor durdurulamıyor.

Gölbaşı ilçesinde düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvasında mücadele eden Emniyetspor oynadığı futbol ve aldığı farklı galibiyetlerle rakiplerine korku salmaya devam ediyor. Emniyetspor oynadığı grup liderliği maçında Üniversitespor'u 7-1 yenerek turnuvanın favorisi olduğunu gösterdi. Emniyetspor'un maçını tam kadro izleyen ilçe emniyet müdürlüğü personelleri takımlarına verdikleri destek ve rakip takım oyuncularını maçlardan sonra alkışlayarak centilmenliklerini gösterdiler. Başkomiser Muhittin Karabaş, komiserler Seyit Azak, Ramazan Günaslan ve Serhat Canbaz Emniyetspor'a malzeme ve forma desteğinden dolayı İşadamı Ayhan Çağlayan'a teşekkür ettiler. İşadamı Ayhan Çağlayan ise, sporun insan hayatındaki önemini ve sporun özünde sevgi, kardeşlik, barış, güzellik ve sağlık olduğunu belirterek başarılı sporcu ve kulüplere elinden geldiği kadar destek olacağını belirtti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyetspor Durdurulamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement