Empati Derneği Başkanı Konukoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Empati Derneği Başkanı Konukoğlu Açıklaması

"Yeni yönetim olarak çıtamızı her zaman yükseğe ve ileriye taşıyacağız"

18.04.2014 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Başkanı Zeynep Konukoğlu, yerel yönetim olarak çıtanın her zaman yükseğe ve ileriye taşınması gerektiğini belirtti.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Vehbi Dinçerler Fen Lisesi öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için bir otelde "Bahara Merhaba" konulu toplantı düzenlendi.

Beymen ve moda dergisi VOGUE işbirliğiyle yapılan etkinlikte, VOGUE Genel Yayın Yönetmeni Seda Domaniç ve Moda Direktörü Konca Aykan da 2014 ilkbahar, yaz koleksiyonu trendlerini anlattı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Konukoğlu, derneğin, kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinde üyelerinin desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini vurguladı.

Şehir merkezinde 24 derslikli Empati İlköğretim Okulu'nu yaptırdıklarını ve burada 80'den fazla öğrenciye eğitim verildiğine dikkati çeken Konukoğlu, şunları kaydetti:

"Bu eğitim yuvasına yenilerini eklemek ve var olan okullarımıza destek olmak amacıyla yaptığımız çalışmalarımız her geçen gün devam ediyor. Bugün de burada bulanarak, Vehbi Dinçerler Fen Lisesi'nde okuyan çocuklarımızın ihtiyaçlarına küçük de olsa katkı sağlamayı ümit ediyoruz."

"Yeni yönetim olarak çıtamızı her zaman daha yükseğe ve ileriye taşıyacağımızı bilmenizi isterim" diyen Konukoğlu, eski yönetimi başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Domaniç de moda ile stil sahibi olmak arasında fark bulunduğunu ve kıyafetlerin kişiliğin önüne geçmemesi gerektiğini vurguladı.

Aykan ise trendlerin her sezon değiştiğini ve bu yıl toprak, safari, doğayla uyumlu renkler ile pastel tonların hakim olduğunu kaydetti.

Gaziantep Valisi Erdal Ata'nın eşi Nazan Ata'nın da katıldığı toplantının sonunda, Konukoğlu, Domaniç ve Aykan'a hediye takdim edildi. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Empati Derneği Başkanı Konukoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement