En Güldüren Fıkraları Yazdılar - Son Dakika
Güncel

En Güldüren Fıkraları Yazdılar

En Güldüren Fıkraları Yazdılar

"Nasreddin Hoca'nın Torunları" konulu, ödüllü fıkra yarışması sonuçlandı.

13.04.2016 15:20  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nün düzenlediği " Nasreddin Hoca'nın Torunları" konulu, ödüllü fıkra yarışması sonuçlandı. Yarışmaya ilk ve orta okul öğrencilerinin ilgisi büyüktü. En güldüren fıkraları jüri üyeleri; Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Durali Yılmaz, Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bedri Gencer, Dil ve Edebiyat Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Altuntaş ve Yazar Salih Koca belirledi.

"ESENLER FIKRALARI" KİTABINDA YAYIMLANACAK

Ailelerinin veya çevrelerindeki birinin yaşadığı komik bir olayı ya da hayal ettikleri mizahi bir konuyu yazdılar, en iyi fıkranın sahibi olmak için yarıştılar. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı yarışmaya ilk ve orta okul öğrencileri büyük katılım gösterdi. Yarışmada en güldüren 450 fıkra, "Esenler Fıkraları" adıyla basılacak kitapta yayımlanacak.

EN İYİLER 29 NİSAN'DA AÇIKLANACAK

"Biraz Gülelim Biraz Düşünelim" sloganıyla düzenlenen yarışmanın finali 29 Nisan Cuma günü, saat 15.00'te, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek. Dereceye giren fıkraların açıklanacağı bu özel günde en iyi fıkraları yazanlar da ödüllerine kavuşacak. Yarışmanın birincisi bilgisayar, ikinci bisiklet ve üçüncü ise tablet bilgisayar ile ödüllendirilecek.
3 Ek

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Güldüren Fıkraları Yazdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement