En Özel 14 Şubat Adana Optimum'da Yaşanacak - Son Dakika
Yerel

En Özel 14 Şubat Adana Optimum'da Yaşanacak

En Özel 14 Şubat Adana Optimum\'da Yaşanacak

14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyen Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi, "Unutulmaz Aşklar Optimum’da", "Siz Aşkınızı ilan edin biz aşkınıza gönderelim" ve "Heykeller Canlanıyor" sloganıyla ziyaretçilerine birbirinden özel ve aşk dolu etkinlikler düzenliyor.

13.02.2014 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Şubat Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılmak isteyen Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi, "Unutulmaz Aşklar Optimum'da", "Siz Aşkınızı ilan edin biz aşkınıza gönderelim" ve "Heykeller Canlanıyor" sloganıyla ziyaretçilerine birbirinden özel ve aşk dolu etkinlikler düzenliyor.

Şarkılara güfte, filmlere senaryo konusu olan unutulmaz aşkların kahramanlarının yer aldığı "Unutulmaz Aşklar" adlı Sevgililer Günü sergisini ziyaretçilere açan Optimum, daha ilk günden ilgi gördü. "Sevginin ve sevmenin" güzelliğini konu eden sergi 14 Şubat'a kadar gezilebilecek.

"Heykeller Canlanıyor" etkinliği kapsamında ise 14 Şubat 2014 günü saat 15.00 ile 17.00 arasında ölümsüz aşkların sembolü Romeo ve Juliet, Leyla ile Mecnun, Afrodit ve Eros'u simgeleyen canlı heykeller gerçekleştirecekleri şovun yanı sıra alışveriş merkezinin tüm katlarını gezerek ziyaretçileri selamlayacak.

Sevgililer Günü'ne özel piyano, keman, saksafon ve gitar eşliğinde eşsiz bir resital 14 Şubat 2014 günü saat 17.30'da Optimum ziyaretçileriyle buluşacak.

Optimum, Türkiye'nin ulaştırma alanında köklü kurumlarından biri olan PTT ile de yine Sevgililer Günü'ne özel işbirliği yaptı. Bu kapsamda alışveriş merkezi içinde açılan PTT Standında sevgiliye kutlama kartları ücretsiz veriliyor. 14 Şubat gününe kadar devam edecek bu stantta sevgilisine tebrik kartı göndererek sürpriz yapmak isteyen ziyaretçilerin yalnızca bu kartı birbirinden güzel ve özel cümlelerle doldurmaları yeterli oluyor. Kart, Optimum tarafından PTT aracılığıyla adrese ulaştırılıyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel En Özel 14 Şubat Adana Optimum'da Yaşanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement