Endonezya'da Filistin İçin Mevlit - Son Dakika
Güncel

Endonezya'da Filistin İçin Mevlit

Endonezya\'da Filistin İçin Mevlit

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da Filistin için okutulan mevlitte dualar edildi, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya düzenlediği saldırılar kınandı.

08.12.2014 00:23  Güncelleme: 08:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da Filistin için okutulan mevlitte dualar edildi, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya düzenlediği saldırılar kınandı.

Endonezya Filistin ile Dayanışma Komitesi ve Endonezya İslam Birliği Derneğinin Asy-Şükür Camisi'nde okuttuğu mevlide, Komite Başkanı Ferry Nur, Dernek Başkanı Tiar Anwar Bachtiar ülkenin önde gelen vaizlerinden  H. Muhenderi ile çok sayıda Endonezyalı Müslüman katıldı.

Ferry Nur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Filistinli Müslümanların her zaman yanlarında olduklarını belirterek, "Bugün Filistinli kardeşlerimize destek olmak ve Mescid-i Aksa'ya yapılan saldırıların son bulmasını dua ederek Allah'tan istemek için toplandık. Biz dualarımızla her zaman Filistinli kardeşlerimizin yanında olacağız. İsrail,  Mescid-i Aksa'da uyguladığı ambargoyu sonlandırmazsa biz Endonezyalı Müslümanlar olarak cihada hazırız" diye konuştu.

Mevlidin sonunda Filistin'e yardım toplandı. - Cakarta

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Endonezya'da Filistin İçin Mevlit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement