Engelli Milli Sporcular İtalya'da Rekorlara İmza Attılar - Son Dakika
Yerel

Engelli Milli Sporcular İtalya'da Rekorlara İmza Attılar

Engelli Milli Sporcular İtalya\'da Rekorlara İmza Attılar

Bağcılar Belediyesi Engelliler Atletizm Takımı’nın milli sporcuları İtalya’da düzenlenen Uluslararası Atletizm Yarışması’ndan madalyalarla döndüler.

18.06.2015 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar Belediyesi Engelliler Atletizm Takımı'nın milli sporcuları İtalya'da düzenlenen Uluslararası Atletizm Yarışması'ndan madalyalarla döndüler. Başarılı sporcular Dünya Şampiyonası'na katılma başarısı elde etti.

İtalya'nın Gresetto kentinde 12-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Atletizm Yarışması'na katılan milli sporcular Hamza Doğan, Hamide Kurt ve Zübeyde Süpürgeci, ülkemize madalyalarla döndüler. Sporcular, bu başarılarıyla Katar'da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar.

Çekişmeli geçe müsabakada başarılı bir performans sergileyen milli sporcu Hamza Doğan gülle atmada Türkiye rekoru kırdı. Cirit atmada da birincilik kürsüsüne çıkan Doğan, büyük bir başarıya imza attı. 100 metrede yarışan Hamide Kurt ile 400 metrede yarışan Zübeyde Süpürgeci de yine ipi birincilikle göğüslediler.

"SPORCULARIMIZ ENGEL TANIMIYORLAR"

Engelli milli sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, engelli sporcuların daha önce de Avrupa şampiyonluğu elde ettiklerini ve İstanbul Maratonu'nda da birincilik kürsüsüne çıkmayı başardıklarını hatırlattı. Sporcuların yeni bir başarıya daha ulaşarak Bağcılar'a gurur yaşattıklarını ifade eden Çağırıcı, "Sporcularımızı bu büyük başarılarından dolayı kutluyorum. İnşallah Ekim ayında Katar'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası'ndan da madalyalarla döneceklerine inanıyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Milli Sporcular İtalya'da Rekorlara İmza Attılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement