Engelli Üç Kardeşin Tek İsteği Bir Tekerlekli Sandalye (2) - Son Dakika
Güncel

Engelli Üç Kardeşin Tek İsteği Bir Tekerlekli Sandalye (2)

Engelli Üç Kardeşin Tek İsteği Bir Tekerlekli Sandalye (2)

Büyükşehir İSTEĞİ YERİNE GETİRDİ Denizli'nin Çivril İlçesi'nde yaşayan, kas erimesi hastalığı nedeniyle sokağa çıkamayan engelli üç kardeş Sunay Göze (30), Ebru Göze (28) ve Tuğba Göze'nin (23) tekerlekli sandalye istediğini büyükşehir belediyesi yerine getirdi.

12.06.2015 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir İSTEĞİ YERİNE GETİRDİ

Denizli'nin Çivril İlçesi'nde yaşayan, kas erimesi hastalığı nedeniyle sokağa çıkamayan engelli üç kardeş Sunay Göze (30), Ebru Göze (28) ve Tuğba Göze'nin (23) tekerlekli sandalye istediğini büyükşehir belediyesi yerine getirdi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sosyal Yardım Şube Müdürü Zekeriya Arslan, bugün Çivril'in Beyköy Mahallesi'ne giderek Göze ailesini ziyaret etti. Kas erimesi hastalığı nedeniyle yürüyemeyen üç kardeşe biri akülü üç tekerlekli sandalye teslim edildi. Ziyarette üç kardeşin en büyüğü Sunay Göze, daha önce iki tekerlekli sandalyeleri olduğunu, bunlardan birinin bozulduğunu, diğerinin ise kırıldığını söyledi. Tekerlekli sandalyeleri ile artık dışarı çıkıp, gezebileceklerini söyleyen Sunay Göze, kendisi ve kardeşleri adına AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ayrıca büyükşehir belediyesi olarak Göze ailesinin tüm ihtiyaçlarının da karşılayacağını iletti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelli Üç Kardeşin Tek İsteği Bir Tekerlekli Sandalye (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement