Engelliler Haftası - Son Dakika
Güncel

Engelliler Haftası

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

11.05.2016 15:29

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Doğan, mesajında, her insanın engelli adayı olduğunu belirterek, hayatın her alanında kimseye muhtaç olmadan hayatlarını sürdürebilmenin insanın temel hakkı olduğunu bildirdi.

Engelli vatandaşların, hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma hususunda herkese görev düştüğünü vurgulayan Doğan, "Tüm zorluklara rağmen spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına varana dek her alanda önemli başarılara imza atan engelli kardeşlerimizin verdikleri mücadele gerçekten takdire şayandır." ifadelerini kullandı.

Doğan, mesajında şunları kaydetti:

"Bu dünyada her birimizin engelli konuma düşebileceğinin bilinciyle, konuya ilişkin toplumsal duyarlılığın daha da artması için vatandaşlarımızın da kurumlarımızın da gerekeni en iyi biçimde yapacaklarına inanıyorum. Her insan engelli adayıdır. Bu duygu ve düşüncelerin toplumumuzun en hassas meselelerinden biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili duyarlılığın artmasına vesile olması dileğiyle Engelliler Haftası'nı kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve kardeşlik duygularıyla kucaklıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Engelliler Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement