Engelliler Söyledi, Salon Ayakta Alkışladı - Son Dakika
Güncel

Engelliler Söyledi, Salon Ayakta Alkışladı

Engelliler Söyledi, Salon Ayakta Alkışladı

Samsun'da 10- 16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen gösteri renkli karelere sahne oldu.

13.05.2015 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da 10- 16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen gösteri renkli karelere sahne oldu. Engelli çocukların söylediği 'Bütün dünya buna inansa' şarkı, salonda bulunlar tarafından ayakta alkışlandı.

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Engelli Tertip Komitesi tarafından organize edilen ve 19 engelli kurum ve kuruluşun sahne aldığı 'Engelliler Haftası Gösteri Programı' Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Burada bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, "Bu yıl engelliler haftasının daha kapsamlı ve ulaşılabilir olması için büyük bir çaba sarf ettik. Engelli Tertip Komitemiz, gerek engelli sivil toplum kuruluşları gerekse engellilerimize hizmet veren kuruluşlarla irtibata geçerek güzel bir program hazırladılar. Hafta boyuncu sürecek olan programların güzel geçmesini temenni ediyor, engellilerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan engellilerin oluşturduğu koro tarafından okunan türkülerle başlayan program, şarkı, halk oyunları, vals, mehter marşı, kelebekler rontu, kovboy dansı ve şiir gösterileriyle devam etti. 19 engelli kurum ve kuruluşundan yüzlerce engellinin sahne aldığı gösteri programında renkli sahneler yaşandı. Tüm gösterilerin ilgi ve beğeni topladığı programda, engelli çocukların söylediği 'Bütün dünya buna inansa' şarkısı salonu dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı.

Gösterilerin ardından 15 Mayıs'ı içine alan haftanın Aile Haftası olması nedeniyle yılın ailesi seçilen Ayşe ve Mümin Günseli'ye Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ve Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü tarafından plaket verildi. Anne Ayşe Günseli plaketi almaya engelli kızı Seren Günseli ile birlikte geldi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelliler Söyledi, Salon Ayakta Alkışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement