Engelliler ve Gaziler Piknikte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Engelliler ve Gaziler Piknikte Buluştu

Engelliler ve Gaziler Piknikte Buluştu

Adapazarı Belediyesi “10-16 Mayıs Engelliler Haftası” nedeni ile Arifiye İl Ormanı’nda piknik düzenlendi.

16.05.2016 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediyesi "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" nedeni ile Arifiye İl Ormanı'nda piknik düzenlendi. Piknikte, gönüllerince eğlenen engelliler ve gaziler piknik sonunda Trap Poligonu'nda atış yaptı.

Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen pikniğe Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları Rıdvan Sezer ve Mustafa Deverenli, Adapazarı Belediyesi Özel Kalem Müdürü Haluk İldeniz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli, Sakarya Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Bülent Çakır, Yenihayat Paralimpik Spor Kulübü Başkanı ve meclis üyesi Selim Özen, Belediye Meclis Üyeleri ve şehit aileleriyle engelli aileleri katıldı. Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer tüm masaları gezerek, engelliler engelli aileleri, gaziler ve gazi aileleriyle sohbet etti.

Yenihayat Paralimpik Spor Kulübü Başkanı ve meclis üyesi Selim Özen, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye, kendilerini böyle bir etkinlikte buluşturduğu için teşekkür etti. Piknikte küçük çaplı bir Trap Yarışması yapılarak engelliler, gaziler ve gazi yakınları, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve programa katılan belediye çalışanları sembolik atış yaptı. Trap atışlarına kadınlar da yoğun ilgi gösterdi. Yarışma sonunda katılımcılara hediye verildi. Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Selçuk Başyazıcı, Adapazarı Belediyesi'nin engelliler ve gaziler adına düzenlediği etkinliğin her yıl devam ettiğini ve gelecek yıllarda da devam edeceğini söyledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelliler ve Gaziler Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement