Engellilere Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Engellilere Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı

Engellilere Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Belediyesi Engelsiz Evi’nde engellilere tekerlekli sandalye dağıtımı yapıldı.

09.07.2015 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Belediyesi Engelsiz Evi'nde engellilere tekerlekli sandalye dağıtımı yapıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, sandalye dağıtımında yaptığı konuşmada, bir kısım çevrelerin işin yürümeyeceğini söyleseler de bazı arkadaşların kendilerine cesaret verdiğini söyledi.

Bugün gelişen bir Engelsiz Evi'ne sahip olduklarına vurgu yapan Başkan Özdemir, burada artık üretim yapılır bir hale geldiğini belirterek, buraya gelen engellilerin de çevre edindiğini ve sosyalleştiğini ifade etti. Engellilerin Engelsiz Evi sayesinde ailelerine yük olmaktan çıkarak ailelerine katkı sağlamaya başladığını belirten Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, "Burada sadece el becerileri ve kurslarla kalınmayıp engellilerin engelleri aşabilmeleri için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Bu konuda Kent Konseyi Başkanı Niyazi Arslan'ın çok büyük emeği ve gayreti oldu. Burada çalışan, hizmet veren usta öğretici arkadaşlara da Niyazi başkanın şahsında hepsine sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum.

Kurslara devamlı gelen arkadaşlar için de yapılması gereken ne varsa ben hem Yusuf Özdemir olarak, şahsım olarak,hem de belediye başkanı olarak hizmetinizdeyim, 7/24 emrinizdeyim. Gücüm ne kadarına yetiyorsa o kadarına boynumun borcu.

Bugüne kadar gerek manüel sandalyeler gerekse akülü sandalyeler konusunda çeşitli yerlerden destek de alarak ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Bugün de elimizde bulunan araçları dağıtacağız. Bugün vereceğimiz akülü araçlar eski gibi ancak aylardır çalışarak yeni gibi çalışır düzeye getirdik. Diğer manüel araçlarda sıfır ve dolgulu tekerleklidir. Herkese hayırlı olsun" dedi.

Konuşmalardan sonra 100 adet manülü, 25 adet de akülü araç, engelli vatandaşlara verildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engellilere Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement