Engelsiz Türkiye Partisi Genel Başkanı Parmaksız Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Engelsiz Türkiye Partisi Genel Başkanı Parmaksız Açıklaması

Hangi partiden olursa olsun engelli adayların desteklenmesi gerekir.

17.02.2014 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelsiz Türkiye Partisi (ETP) Genel Başkanı Muharrem Parmaksız, hangi partiden olursa olsun engelli adayların desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Seçime katılan tüm engelli adayları gönülden desteklediklerini kaydeden Parmaksız, Ayvalık ilçesinde kendisine ait iş yerinde AA muhabirine yaptığı açıklamada,  "Ama şu uyarıyı da yapmak zorundayız. Herkes çok iyi bilmelidir ki, engelli camiasının oyunu almak eskisi kadar kolay değil artık. Engelli camiası Engelsiz Türkiye Partisi'nin siyaset sahnesine çıkmasından sonra artık daha bilinçli ve dikkatlidir. O yüzden engelli adayı gösteren parti teşkilatlarının veya engelli adaylarının kendilerinin engelli camiasının oylarını kolayca alacaklarını düşünmemeleri, yanlış hesap yapmamaları gerekir" ifadesini kullandı..

Engellileri aday gösteren partilerin teveccühüne teşekkür eden Parmaksız, şöyle devam etti: "Bu yüzden engelli adaylarımızda bu teveccühe karşın çok çaba göstermeliler ve hiç kimseyi dışlamadan çalışmalarını yürütmelidirler. Camialarını küçümsememeliler. Tıpkı bizlerin yaptığı gibi gerçeklerin ışığında herkese kucak açmalılar. Unutulmamalı ki engellilerin ortak davası tüm partilerin siyasetlerin üzerinde toplumsal bir konudur. Başarı gelecekse kitlesel olmalıdır. Kişiselliklerin gideceği yol aldatıcıdır" - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engelsiz Türkiye Partisi Genel Başkanı Parmaksız Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement